سلام بچه ها هر چه قدر سعی کردم زیپ دهنمو بکشم دیدم یه عده ای ملت رو نمیدونم چی حساب کردن اولا آدمی نیستم که پیام بزارم. تو هیچ گروهی هم پیام نمیزارم فقط خواستم بگم این مسافر زمان وامید زیاد حرفاشون رو جدی نگیرین همین نفرات پارسال هم قیمت های فضای میدادن اون امید که از ارز بونک اومده بود میگفت تا عید 2تا صفر کم میکنه که نشد. حالا باز3ماهی به این یکی عید مونده میاد میگه 2صفر کم میکنه؟؟ در مورد مسافر زمان این بشر به کل عقل نداره برین ببینین تو پپه2گفته که احتمال اسکم شدن بیت کوین بیشتر از پپه2هستش یعنی این بشر یا معنی اسکم رو نمیدونه یا بیت کوین رو؟؟ فدات شم بیت بگوزه پپه2با جد وابادش نیست ونابود میشه که باباش بشه پپه قورباغه… من به هیچ عنوان نه دل کسی رو خالی میکنم نه چیزی فقط با عقل دلتون برین جلو؟ این نفرات که هم گفتم معلوم هستش که انسانهای با شرفی هستن چون هر دو انرژی مثبت دارن ولی تااز یه چیزی مطمعن نشدیم بقیه رو هم به چاه نکشیم
درود دوست عزیز این کاربر تازه وارده محترم اگه یه نگاه به نوعه عرضه توکن های پپه دو بندازه و اینکه قراره در دنیای دیفای صاحب دستاوردهای بزرگ بشه نمیاد از مسافر زمان بابت تمجیدش از پپه دو خرده بگیره بهش،توصیه میکنم اگه پپه دو داره به هیچ عنوان فروشنده نباشه چون صد در صد پپه اصلی رو میگیره بدورد
دوستان هر ارزی که این هول حقه باز تبلیغ کرد از سمت اون ارز هم رد نشید که بیچاره میشویدبریدپیامهاشو تو ارزهای دیگه برسی کنید اونوقت پی میبرید که چه آدم خود فروشی است
لاشخوران وآدم فروشان این بازارند این دو لاشخور
خب منم مثل شما هر چی صبر کردم با خودم کنار نیومدم دوستان راست آزمایی کنند بنده کجا گفتم بونک دو صفر میندازه اگه درست باشه همین الان از همه معذرت خواهی میکنم ولی اینجا میگم دوج ایلان دو صفر میندازه