مشکل عدم نمایش موجودی ارزها در تراست ولت

سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
من چند سال پیش مقداری ارز BNB , BTC , MATIC , FTM و کاردانو خریدم و با شبکه BEP2 انتقال دادم به تراست ولتم و چون برای هولد گرفته بودم زیاد رسد نمی‌کردم تا اینکه به تازگی تراست ولت رو بروز رسانی کردم ولی موجودی این ارزها رو صفر زده… خیلی محبت میکنید اگه بنده رو راهنمایی کنید.
سپاسگزارم

سلام دوست عزیز فقط یک نکته رو بهت بگم اگه میخوای داراییتو از دست ب هیچ عنوان نرو تو کانالای تلگرام دنبال جواب مشکلت بگردی
ب هیچ عنوان توی هیچ سایت و ب هیچ شخصی نباید ۱۲ کلمه تراست ولت رو بدی. کاری ک باید بکنی اینه خودت وقت بزاری توی یوتویوب انقد بگردی بخونی تا خودت بتونی مشکلتو حل کنی. یا کسیو پیدا کنی ک یک جای مشخص و معتبر داشته باشه حضوری برات انجام بده. راهنمایی ک میتونستم برات کنم همین بود امیدوارم مشکلت حل بشه و به داراییت برسی.

سلام دوست عزیز فقط یک نکته رو بهت بگم اگه میخوای داراییتو از دست ندی ب هیچ عنوان نری تو کانالای تلگرام دنبال جواب مشکلت بگردی
ب هیچ عنوان توی هیچ سایت و ب هیچ شخصی نباید ۱۲ کلمه تراست ولت رو بدی. کاری ک باید بکنی اینه خودت وقت بزاری توی یوتویوب انقد بگردی بخونی تا خودت بتونی مشکلتو حل کنی. یا کسیو پیدا کنی ک یک جای مشخص و معتبر داشته باشه حضوری برات انجام بده. راهنمایی ک میتونستم برات کنم همین بود امیدوارم مشکلت حل بشه و به داراییت برسی. تایید کن شاید کمکی بشه

زودتر انجام بده، ۳ ۴ روز بیشتر زمان نداری بعدش کلا ارزات از بین میره…
تو گوگل سرچ کن مراحلش و تصویری گذاشته

تو youtube سرچ کن تا اخر سال میلادی فرصت دادی

سلام تو سایت … فیلم گذاشته زودتر برید انجام بدین منم همین مشکل رو داشتم خدارو شکر ریکاوری شد