ترامپ، ریپل و تحلیل

بابی خوبی
اینو میدونم که ترامپ عاشق ارز های دیجیتالیه

فقط اینجاش موندم تو از کجا انقدر مطمعنی که حتما پروندشو تموم میشه اونم با ورود ترامپ
من میکم ۹۹ درصد برنده میشه و پرونده خاتمه پیدا میکنه که حرف شماس
ولی یک درصد اگه تموم نشه و بکشه پایین وانم خیلی ها هستن میرن تو ضرر دو راهم پیشه پاشون یا باید با کلی ضرر خارج بشن یا باید چند سال یا چند ماه اینشو هیچ کس نمیدونه پاش بشینن تا به پول خودشون برسن
جنابت تا الان چند باری هست که هی میکی فلان روز فلان تاریخ اگه این بشه اگه اون نشه ریپل حرکت میکنه ولی هیچ وقت حرف هات درست در نیومده
نمونش جمعه گذاشته گوفتی اگه رای نیاره نیمه راه میره ریپل ولی هیچ رای نیاورد ریپل هیچ تکونیم نخورد :smirking_face::smirking_face::smirking_face:
خیلی ها هستن میکن ما سیکنال درست میدیم و باید چند تتر بفرستی براشون خدایش بهتریناشونمم مثلا تو حرف نمیزنن :saluting_face:

من میدونم گالیور من میدونم

اقای ماهیگیر سلام خوبی

اینکه من میگم نیست
اینکه شواهد میگه هست.

من طبق شواهد صحبت کردم و از خودم چیزی نمیگم اگر بازار رو دنبال کنی باید چیزی ازش دستگیرت بشه مثل یک کتاب.

حالا اینکه ترامپ بیاد نه تنها xrp بلکه بیشتر ارز های بازار باید تکون بخورن مخصوصا ارز های که تیمشون در خاک امریکا هستن.

ترامپ جمهوری خواه ها با چه پرچمی وارد میدان بازار ارز شدن ؟
قانون گذاری بازار ارز ها و حمایت از بازار درسته؟

چه دلیلی دارن که بخوان کل بازار رو حمایت کنن ولی در پرونده ریپل و sec حمایت نکنن ؟

اینکه تنها شرکت ریپل بود که در مقابل sec مقاومت کرد
تمام شرکت ها باج دادن تا جا باز کنن از جمله اتریوم bnb .

شرکت ریپل پرچمدار قانون گذاری بازار رمز ارز بود و مقاومت کرد.

در مورد اینکه من باید پول بدم به دوستان که بیان تعریف کنن از تحلیل های من نیازی نیست من تا الان مثل شما زیاد در حقم لطف داشتن خدا خودش کمک کرد با روی سفید ابرو دارم کرد.

یه مورد دیگه اینجا هر کسی خودش تصمیم میگیره شما که سود کردی تا الان اومدی بگی یه تتر تقدیم به بابک یادمه از ۳۰ هزار تومن سوار بر xrp بودی .

درکل مشکلی نیست هر وقت هر نظری داشتی در مورد من با جون و دل نظرت رو میخونم اگه بتونم پاسخ میدم اگه نتونم میپذیرم .

ممنون از راهنمایی و نظرات شما .

بازار رمز ارز یکی از پر ریسک ترین بازار های مالی جهان هست سود مال شماست ضرر هم مال شماست خودتون تصمیم بگیرید کسی پاسخگوی شما نیست نه من و نه جناب اقای ماهیگیر.
:folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

یه مورد دیگه در مورد اون ۱ درصدی که میگین

چرا میگم اصل پولتون رو خروج بزنین به خاطر همون یک درصد شماست .

سود پول سوده حالا بالا بزنه یا پایین اصل پول مهمه که در دست خودته:wink::folded_hands::heart:

در مواردی که گفتم بالا میزنه طبق خبری که داره جواب میده حالا شما بشین نگاه کن ببین شواهد حاکی از چیه.

:wink::heart:

یه اقا علیرضا بود به من میگفت کپک یادتون هست که

دمش گرم خیلی مرد بود اخرش اومد حلال خواهی کرد منم قبلش حلال کردم .

خدا بیشتر بهش بده نون مردونگیشو خورد اخر با سود پیاده شد.
:heart:
ایشالا شما و همه اعضای این گروه سود کنن
همه مردم شاد باشن هیچ غمی نباشه که غم خیلی بده بر روی همه تاثیر داره .

شاد باشین انرژی مثبت زندگی مثبت میاره

:heart:خدا رو یاد کنید چه از بیرون چه از درون :heart:

سیمسون ها ۵۷۷ دلار رو برای ریپل براورد کرده بودن و تو سیمسون ها ۵۰ درصد از پیش ببنی هاش درست در امده حالا من رو ۵۷۷ دلار زوم نمیکنم ولی اگه مشگله شکایت حل شه ۱۰۰ دلار رو خواهد دید چون چند هفته هست داره تو همین قیمت اصلاح میزنه که اگه ۲.۵ دلار رو رد کنه فکر کنم شارپ وحشت ناکی داشته باشه من کلا ۲۰۰ ریپل فعلا خریدم که اگه همین ۲۰۰ تا ۱۰۰ دلار بشه مبشه۲۰ هزار دلار خدا برکت خرج یه سال شاید بیشتر در میاد این رشد رو تو تمام ارزها برای هم وطن هام ارزو دارم و امید وارم در کنار سلامتی سال پر پولی رو تجربه کنن

خودت فهمیدی چی گفتی

بازارهای مالی توام با ریسکه اگه اهل ریسک نیستی برو پولتو بگذار بانک

صبر کنید زمان همه چیز رو ثابت میکنه
ایشون همیشه گفتن همه چیز احتمال هست
تصمیم نهایی باخود هر شخصه
لطفا شما اگر مخالفید نظرتون رو باذکر دلیل بفرمایید.
در غیر اینصورت …
یا حق

احترام به دیگران احترام گذاشتن به خود آدم هست.
اول از همه شما یاد بگیر اسم طرف مقابل رو چجوری صدا بزنی بعد نظر بدین.
بعدشم من تموم پیام های آقا بابک رو خوندیم هیچ جا با قاطعیت نگفته ریپل بالا میره همیشه گفته ریسک بازار هم باید قبول کنید بعد وارد بازار بشین

مگ بابک علم غیب داره بنده خدا ک ازش،باز خواست میکنی دستش درد نکنه ک کنارمون هس و اطلاع رسانی میکنه. شما هم خاموش،باشی بهتره

سلام‌به‌نظرتون الان ریپل بخرم؟؟

دوستان اینو واقعا نه برای تملق گویی میگم نه هیچ چیز دیگ ولی ریپل چ بخوره زمین چ بره بالا چیزی نصیب بابک از سرمایه هامون نمیشه یکی دوست داره انتقاد کنه از بابک کاملا درست و حقشه همه باید انتقاد پذیر باشن ولی با رعایت احترام… انشالله همه تا ۲۵ دی با دست پر و روی خندان و حال خوب اینجا پیام بذاریم:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::rose::rose::rose:

این چند نفری که پاسخ دادن به پیام من بجز بابی همتون رو هم رفت کل سرمایتون که گذاشته باشید رو ریپل شاید باهم برسه به ۵۰ میلیون پس خواهشن …
بزارید منو بابی حرف هامونو بزنین

چطوری بابی جون

این حرف ندید میگیرم چطور مهم نیست اگه شما بری یه چیزی ساده بخری مثلا یک هسته بخرید ببری تو باغ بکاریش بعد چند سال که بزرگ بشه و بهت سمر بده تو برات مهم نیست سمرش از سمرش استفاده نمی کنی

یا میری درخت قط میکنی چوبشو میبری میفروش

اینو بدون بابی جون خیلیم مهم چه اصل پول چه سود پول کسی که تو این بازار سود کرد شب روز نداشته روح روانش درگیر این بازار بوده که تونست پولشو ۲ یا ۳ برابر کنه

این حرف تو تنها یه چیزیزش مشکل داره که این حرف زدی فکر کنم از همون های باشی که با یک میلیون دو میلیون ورود میزنن که اصل پول بردارن و سودشو بزارن واقعان دو سه میلیون اصلا مهم نیست :blush: که باشه یا نباشه

خیلی وقت دارم نگاه میکنم :eyes::eyes::eyes::eyes:

بابی من خودم میدونم ریپل چه طلای هست فقط باید صبر ایوب داشته باشی که یه جواب خوبی ازش بگیری :face_exhaling::face_exhaling::face_exhaling:

انشالله هرکس تو هر ارزی هست و هر ارزیو خریده سود کنه و با سود خروج بزنه :saluting_face::saluting_face:

فقط خداااااا :heart_eyes:

عزیزم تو تازه یاد گرفتی ریسک چیه الان اومدی با من در موردش حرف میزنی
الان تو با ۲۰ نهایت ۴۰ تا ریپل داری ریسک میکنی عزیزم مواظب خودت باش چش نخوری

اگه توجه کنید نوشتم ماهیگیرم
اگه یه تحقیقی کنه در مورد ماهیگیر شاید یه چیزی در مورد صبر ماهیگیری دست بیاد :smirking_face:

میدونم که توم هستی :innocent: