اگه سولانا از همین جا بره بالا که شما سود میکنید و نوش جونتون اما اگه قیمت ریزش کنه مثلا بیاد ۱۲۰ دلار اینا بشه ، شصت هزار دلار خرید میزنم قیمت رو میکشم بالا همین الان شصت هزار دلار usdc روی شبکه سولانا توی کیف پولمه این آخرین شانسمه دارم صبر میکنم ببینم قیمت میریزه یا نه اگر قیمت نریخت نقد میکنم میرم خونه میخرم با پولم
ببین من با تموم وجودم درکت میکنم دقیقا دوماهه همین حس رو دارم ، باید ترسو از خودت دور کنی خدا داره امتحانت میکنه، خودتم میدونی این ارز اگه بالاتر از اونی که خریدی نره پول خودتو برمیگردونه ،ترس لعنتی نمیزاره دست پات شل شدن سرت گیج رفته زدی تو سر خودت، من واست یه راهکار دارم اگه تصمیم گرفتی دوباره وارد معامله شی دیگه به کیف پولت اصلا نگاه نکن ،به یکی از دوست و اطرافیانت بگو هر وقت به اون نقطه ای که از ضرر کشیدت بیرون رسید بهت خبر بده که خارج بشی ، نگاه کردن به این کندلا کار هر کسی نیست پس نگاشون نکن که با هر پایین زدنی دست و پات یخ کنه( صبر کن )بسپار به خدا(انشا الله پولت برگرده ) ولی دیگه هیچ وقت داراییتو دو دستی حراج نکن ،دلت پاکه نونت حلاله انشاالله انشاالله خدا پولتو برمیگردونه مطمئن باش
دمتم گرم تا الان تحمل کردی نا امید نشدی خدا جواب صبرتو بده و به امید روزی که بیای اینجا بگی پولم چندین برابر شده ،من به شخصه خیلی برات ناراحت شدم (خدا جواب صبرتو بده انشاالله) و همینجا خبر خوش بشنوم ازت
با 60 هزار دلار قیمت میکشی بالا؟؟ حالت خوبه؟
شفای عاجل از خدا برات آرزو داریم
مگه قراره تا ۱۲۰ دلار بیاد پایین اینجوری میگی منی که می خواهم ورود کنم ۲.۵سولانا بخرم دیگه شاید این کارونکنم با تحته تاثیر گذاشتن تو که میگی میاد روی ۱۲۰ ،من شاید بیاد رو۱۹۳دلار ورود کنم اینقدر که ترس دارم شاید رفت بالا ومن ورود نکنم.
تو اگه ۶۰ هزار دلار داشتی گیر چندرقاز بالا پایین اومدن نبودی
برای وقت گذرونی میایی پست میذاری؟
گندت بزنه تا من ورود کردم به سولانا ریخت رو ۱۹۴ ورود کردم.
شاید شانست زیاد بریزه و تا ۱۲۰ دلار اومد:thinking:![]()
![]()
.