تحلیل و طناب زدن

با طناب امثال اکانتهای 《yashin》 و 《نیهاد 》 که گوه رو از گوشت کوبیده تشخیص نمیدن بالا نرید.
من تحلیلم اون بالاست،حتی یه صدم درصدم تا الان خطا نداده.
تعداد اندیکاتورا رو ببینید متوجه میشید که مثل این دوزاریای حرفه ای نما،از اکانت مفتی تریدینگ ویو استفاده نمیکنم.
اندیکاتورامو خودم مینویسم و مثل ایشون توو یوتیوپ ولگردی نمیکنم برای پیدا کردن یه تحلیل آبکی.

تحلیل درست زمانی درسته که واقع بین باشید.
الانم دارم میگم.تا میتونید روی قیمت ۰.۰۰۰۴۵ بخرید.
از امشب به مدت ۱۲روز،نوسانات کمتره.چون بازارهای جهانی در تعطیلاتن.
۵روز مونده بود به تحلیف ترامپ بازار جوون میگیره.نگران نباشید.
سال ۲۰۲۵،سال ارزهای دیجیتال و سقوط طلاست

تحلیلای من در بخش تحلیل ها،برای فیوچرزبازا کاربرد داره.چون کف و سقف نیاز دارن.
اسپات بازا تارگتای کامنتی منو دنبال کنن.
مثلا من توی تحلیل گفتم ابتدای سال آینده بازار در خاک و خونه.
اما اینجا گفتم ۵روز مونده به تحلیف ترامپ بخرید.

دلیل این تفاوت تحلیل اینه که ممکنه قیمت بین ۰.۰۰۳۸ و ۰.۰۰۴۵ در نوسان باشه ابتدای سال.اما چیزی که مهمه اینه که سال ۲۰۲۵ سال کریپتو و پایان طلاست

نات کویین هیچ موقع 00045نشده اون وقت ما چطور بخریم ؟؟؟؟؟

همینکه که گفتی طلا سال ۲۰۲۵ میریزه . معلومه چند مرده حلاجی . بار علمیت هم به بار عمله گی میخوره

رو0.0048نترس بخر سه تا۶ماه نگه دار قطعا سرمایه ت ۸تا۱۰برابر میشه

آره از اون تعداد اندیکاتورهایی که تو چارت انداختی مشخصه که چه تحلیلگر خبر‌ه‌ای هستی :joy:

راستی استاد مگه تو همونی نیستی که 4 سروز پیش گفتی امروز 2دی‌ماه، قیمت 0.007 ساعت 3:15 بامداد در دسترس هست پس چی شد؟ :joy:

ببین پسرجون من 4 ساله که تو این بازار هستم و کار اصلی من ترید تو حساب‌های پراپ بازار فارکس هست، و اینجا سرمایهٔ اضافمو هولد کردم

راستی دورهٔ تحلیل آبکی که تو الان با اندیکاتور انجام میدی رو من 4 سال پیش گذروندم بچه، همون موقع هم متوجه شدم که تحلیل اندیکاتوری منسوخ‌شده است و هیچکس با انداختن چند تا اندیکاتور تو چارت تریدر نمیشه :joy:

من بعدها دوره‌های حرفه‌ای Price Action، Supply & Demand، RTM و Smart Money رو گذروندم که تحلیل قیمت رو کاملاً بدون اندیکاتور ارائه میدن
مغزت هنگ کرد این اسما رو شنیدی؟ بایدم هنگ کنه چون اصلا نمیدونی چی هستن و اگه همین الان شروع کنی باید واسه یادگیریش سالها زمان بذاری که آخر هم یاد نمیگیری :joy:

تو این سالها امثال تو رو زیاد دیدم که خودشون هم میدونن که هیچوقت تحلیل تکنیکال و ترید رو یاد نمیگیرن ولی سعی میکنن بدون دانش با افتادن تو گروه‌ها و دادن تارگت‌های قیمتی به یه اسم و نونی برسن و جیب ملت ناآگاه رو خالی کنن، آیندهٔ تو پکیج‌فروشان و سیگنال‌فروشان شارلاتان اینستاگرام هستن.

بچه جان الان فصل امتحاناته برو به درس و مشقت برس و سعی کن از راه دانش به یه آیندهٔ خوب و درآمد حلال برسی نه از راه شارلاتان‌بازی

داداش شما یه صفر به ما ارفاق کن.
موقعی فهمیدم که ارسال شده بود😂

متاسفانه ویرایشم نداره

با لیست شدن داگز تو که انگشتی بودی و توهم تریدر گرفتی…برو بچه جون مشقات مونده

فردا از مدرسه اخراج میشی ها…

به بزرگترت باید گفت که اون گوشی رو ازت بگیره
امتحانات نزدیکه

پس اینقدر سس نخور واسه رشدت خوب نیست😂

آره از اون تعداد اندیکاتورهایی که تو چارت انداختی مشخصه که چه تحلیلگر خبر‌ه‌ای هستی :joy:

تو این سالها امثال تو رو زیاد دیدم که خودشون هم میدونن که هیچوقت تحلیل تکنیکال و ترید رو یاد نمیگیرن ولی سعی میکنن بدون دانش با افتادن تو گروه‌ها و دادن تارگت‌های قیمتی به یه اسم و نونی برسن و جیب ملت ناآگاه رو خالی کنن، تو راه پکیج‌فروشان و سیگنال‌فروشان بی‌وجدان اینستاگرام رو پیش گرفتی.

بچه جان الان فصل امتحاناته برو به درس و مشقت برس و سعی کن از راه دانش به یه آیندهٔ خوب و درآمد حلال برسی نه از راه شو و شهرت فیک

شکر زیادی هم نخور لطفاً