نکات مهم برای ترید روزانه

این بازار بلد باشی خوب پول در میاری مثلا با ۳۰۰ میلیون

تومان روزانه ترید کنید حداقل با ۲درصد سود و حداکثر ۷

درصد سود روزانه قانع باشید و حساب کنید سر ماه سرمایه

شما چقدر میشه مشکل اکثر شماها این طمع کار هستید

و میخواهید پولتون در مدت کوتاهی چند برابر بشه و این

شدنی نیست این بازار زودپز نیست صبر میخواد

چرا رو بعضی ارزا هست من خودم با شیش میلیون توربو رو تو قیمت دوازده تومن خریدم الان شده چهارصد تا درست اگ با این چهارصد تا الان ترید کنم شاید خوب سود کنم ولی اگ طمع کار نبودم شیش تومنم الان چهارصد تومن نمیشد

روزی دو درصد سود خیلیه
میفهمی چی داری میگی
این سیصد میلیون پولی ک داری میگی با روزی دو درصد سود
یعنی تو دو ماه این پولو دو برابر کنی
سیصد میلیونت توی دوماه بشه ۶۳۰ میلیون تومن😂
تو اگه تونستی روزی دو درصد ثابت از بازار بگیری بیا بزرگ ترین شرکت ها و پروژه سرمایه چند میلیون دلاری میدن بهت باهاش ترید کنی

بزرگان بازار بیشتر از ۳ ۴درصد نمیتونن سود بگیرن بعد تو میگی ۷درصد؟داداش این جا بهم ثابت کردی که هیچی بلد نیستی

شما همون تریدر ۲۷ میلیون دلاری هستید.درسته
که اون روز با احساسات ما بازی کردید.
به نظر من بهتر نبود عامیانه تر و محبت آمیز تر می گفتید.
من که شما را قبول دارم.
به شما امتیاز ۱۰ از ۱۰ میدم.
ولی خواهشن اینجا به حساس بودن بعضی ها فکر کنید.
باتشکر پیروز و سربلند از این بازار بیرون بیایید.:smiling_face_with_horns:

سلام داداش خیلیا فرق ترد و هولد رو
هنوز نمی دونن زیاد به دل نگیر

بلد نیستی دادا ارزهای پر نوسان پیدا کن روزی ۷ درصد راحت میدن من گفتم حداکثر تو با حداقل که ۳ درصد قانع باش

خواهشا حرف از ترید نزن ۵سال آموزش دیدم همه جوره با فیوچرز فقط ضرر و درجا زدن بود فقط سودش مال صرافیاست خودشون بلدن چی درست کنن که جیب افراد رو بزنن هر جور که حساب کنی با مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک و هزار تا چیز دیگه عزیز من فیوچرز به تو سود نمیده یه روز تارکت میزنی یه روز استاپ فقط رو تردمیلی اصلا سمت فیوچرز نرید اینجا هرکی میاد یه چیزی میگه و میره با حرف هرکسی جوگیر نشید فیوچرز پول که نمیده هیچی روح و روانت هم نابود میکنه

خودتم نمی دونی داری چی میگی
بزگترین تریدر دنیا در سال 2024 در عرض یک سال تونست از فارکس ۲٠۹ درصد سود بگیره

جسارتا خیلی راحت از روی چارت نیشه گفت من این ارز رو پارسال خریدم الان فلان درصد سود کردم!
و خدا داند!!

من کاملا با شما موافقم … باید شرایط رو بررسی کرد و هوایی دل به ترید نزد … در این صورت میشه سود خوبی برداشت کرد

شدنیه ب شرطی ک کارو بلد باشی صفر تا صد.این آدما وقت گذاشتن علاقه نشون دادن زبان تجارتو یاد گرفتن. نشد نداریم فقط باید آموزش دید.اموزش تجربه برابر با معجزه

برجوانان ارزوی توخمی عیب نیست