مقایسه بازار فعلی با بولران ۹۹ و ریسک‌ها

نمیخوام خدای نکرده توی دلتون رو خالی کنم ولی من از سال ۹۹ که توی این بازار هستم ، اتفاقاتی که الان داره میفته من رو یاد بولران ۴ سال قبل میندازه . اون موقع قبل از این که بولران شروع بشه ریپل یهو از قیمت ۰.۱۸ رفت روی ۰.۸ یعنی تقریبا ۴.۵ برابر شد . من خودم ۱.۴ اتریوم داشتم که کلا ۱۵ میلیون شده بود خریدم ( اون موقع قیمت اتریوم ۳۰۰ دلار بود با دلار ۱۴۰۰۰ تومانی ) . اینقدر توی فضای مجازی و همه جا ریپل ریپل کردن که منم گفتم این اتریوم که سودده نیست همشو فروختم ریپل خریدم . به محض این که اینکارو کردم خیر اومد از ریپل شکایت شده یکی یکی از ضرافی ها حذف شد قیمتش اومد دوباره روی ۰.۱۷ ولی اتریوم تخته گاز رفت تا ۴۰۰۰ دلار . گفتم اشکال نداره میره بالا توی مدتی که منتظربودم ارزهای دیگه پامپ های ۳ تا ۱۰ برابری کردن ولی ریپل نهایتا شد ۰.۳۵ ( البته یه روز تا ۰.۷ رفت که بلافاصله برگشت روی ۰.۳۵ ) . بازم گفتم اشکال نداره صبر میکنم که بازار ریخت و ریپل اومد روی ۰.۲ . چند وقتی بازار توی رنج بود که یهو توی چند روز ریپل از ۰.۲ رفت تا ۱.۹۶ . منم خوشحال و شادمان و باز توی همه ی سایت ها و فضاهای مجازی حرف ریپل شد که میخواد بره برای ۳ دلار و سقف بزنه و تاریخ سازی کنه و وارن بافت فلان قدر ریپل خریده … ‌که یهوبازار ریخت و ریپل اومد زیر ۱ دلار ! گفتم اشکال نداره صبر می کنم ریپل باید عقب موندگیش رو جبران کنه ولی تا موقعی که من منتظر بودم دوباره به چشم دیدم که bnb چهل برابر شد ایاس و اتریوم کلاسیک ۴۰ برابر شدن دوج ۸۰ برابر شد شیبا ، دات ، یونی سواپ ،نم ، چیلیز ، کاردانو ، استلار و و و هر ارز دیگه ای که بگین رشدهای نجومی کردن ولی ریپل نهایت زوری که زد تا ۱.۴ رفت و بعدشم بازار خرسی شروع شد و برگشت به نقطه ی ۰.۲۹ !!! خواسام بگم از اونجایی که تاریخ تکرار میشه حداقل خود من یه اشتباه رو دو بار تکرار نمی کنم . شاید شما هم نخواین اشتباه من رو تکرار کنید . این بولران رو از دست ندید … پر سود باشید …

دمت گرم داداش،پر سود باشی

شما در دوران افول ریپل باهاش بودی . الان دوره رونق ریپل هست. این اشتباه دومته

نه عزیز دور قبل هم مدام می گفتن دور دور ریپل هست کسی از افول حرف نمی زد و کردن توی پاچمون . انشالله این دور توی پاچه شما نکرده باشن …

ولی من حساب کردم شد ۵۸۸۰۰۰۰تومن!
1.4 ضرب 300 ضرب 14000

دوست عزیزشمااشتباهت اینجابوده ک سرمایتوگزاشتی رویه ارز بایدیه سبدازارزهای پرپتانثیل درست کنی ک اگه تودوتاارززررکردی توچهارتاسودکنی

حق با شماست من دقیق نگفتم حدودی گفتم . اتریوم ۳۸۰ دلار بود دلار هم شاید من اشتباه کردم شاید بالاتر بوده ولی قشنگ یادمه هست ۱.۴ اتریوم به قیمت ۱۵ میلیون تومان

اینبار فرق میکنه دادگاهش تمومه. Etf میاد بعدش. استیبل کوینش اومده کلی قرارداد جدید داره و … نمیشه که یه تجربه تلخ داشتی تا آخر عمرت اون رو مبنا قرار بدی

ببخشید
هدف جسارت نبود
در مجموع اگه وارد اعداد و ارقام گفتارتان نشیم کلی برامون مطلب آموزنده وجود داره
سپاس