یه چی میگم نخندین
بیت کوین روزی برای آیندگان آرزو خواهد بود
با پیشرفت تکنولوژی شاید سالها بعد در محیطهای مجازی به دنبال بیت کوین خواهند گشت و شاید یه کیف رمزی گشوده بشه و ببینن مثلا دویست سال قبل یکی در فلان کیف پول یک عدد دو عدد بیت کوین داشته و پس از مرگش نگهش داشته و همونجا مونده
عین گذشتگان که طلاهاشون رو قایم کردن و بعد سالها پیدا میشه
جهان در حال تغییر فوق العاده هست بخصوص از نظر افتصادی
وای وای چقدر بدبخت و نادانی!!!
آخه بیچاره همین الان هوش مصنوعی تهدید جدی بیت کوین اعلام شده همه نگرانی مشهود هست که این هوش مصنوعی باعث نابودی این آشغال بشه . آنوقت تو از صد سال دیگه بقای بیت میگی!!!وای من که ترکیدم از خنده.چقدر ساده چقدر !!!
من به کامنتت نه تنها نخندیدم بلکه مشکلی هم برام پیش آمد به این صورت که از اینکه به خودم سختی بدم و بیت بگیرم و نگه دارم تا دویست سال دیگه که خودم هفت تا کفن پوسوندم کسی بیاد کیف پول دیجیتال منو بشکلی باز کنه و ببینه گنج پیدا کرده همون موقع بود که در ناحیه ماتحت با احساس سوزش شدیدی مواجه شدم
جریان دسته خر را واسه همین مواقع گذاشتن
من به کامنتت نخندیدم بلکه تازه مشکلی هم واسم پیش آمد
حقیقت وقتی فکر کردم که الان اون حجم بیت کوین که دارم و پول خریدش را با چه سختی درآوردم و داخل کیف پول گذاشتم اگر دویست سال دیگه که من هفت تا کفن پوسوندم کسی بشکلی وارد کیف پول من بشه و ببینه با گنج مواجه شده همزمان بود که با سوزش شدیدی در ناحیه ماتحت مواجه شدم و حتی از شدت سوزش دود بلند میشد بعد که کمی فکر کردم و از دسته خر یادم اومد کمی از سوزشش کاسته شد
با این حال بنظرت با بقیه سوزش مانده چه کنم ؟
خب اگه بده گورتو گم کن برو، دنبال چی میگردی
هوش مصنوعی یه مزخرفیه که ایجاد کردن تا گوش درازایی مثل تورو سرگرم کنن همین
دویست سال دیگه همین الان ۸میلیارد قیمت یه دونه بیت کوین هست درایران پول کمی نیست میتونی یه زندگی خوبی بسازی