تاثیر کریسمس بر بازار ارزهای دیجیتال

سلام دوستان. تولد حضرت مسیح رو به همه مسیحیها و مسلمانان جهان تبریک عرض می کنم.‌

همون طور که میدونید . ایام کریسمس و تعطیلات رسمی خارجیهای مسیحی است.‌ و تعطیلات مدارس شوند تقریبا دوهفته و تعطیلات ادرایشون 10 روزه.

تقریبا یک هفته دیگه هم سال نو میلادی ،2055
عید سال نو اروپاییها و آمریکاییها آغاز میشه.‌

برای همین هم بازار ارزهای دیجیتال تو این ایام به خاطر تعطیلات چندان رونقی ندارد.

شاید تو این چند روز شاهد اصلاح بیشتر از بیت کوین و ریزش بیشتر از سایر ارزها باشیم.

بنابراین اگه ارزهایی که دارید سود نسبتا معقولی به شما داده و یا حتی اگه سربه سر هستید.‌
به نظر من این چند روز رو نقد باشیم بهتره.

البته کسانیکه دیدگاه بلند مدت دارند زیاد فرقی ندارد.

البته تصمیم گیری با خود شماست.
من خودم سعی می کنم ارزهام رو همون‌طور که گفتم نقد بشم.‌

حرفتون منطقی هست ولی ممکنه یکدفعه با یک فاند غیر منتظره رشد شارپی کند و ما فرصت خرید از دست بدیم …

ممنون. تعطیلاتشون ازکی تاکی هست?

سلام کشورهای مختلف تعطیلاتشون کمی باهم فرق داره بعضیشون از دیروز شروع شد. بعضی کشورها هم از سال نو میلادی 2025 که یک هفته دیگه شروع میشه.‌

به نظر من اگه سربه سر و یا حتی کمی هم تو سود هستید.
این مدت تعطیلی رو نظاره گر باشید.

با تجربه پنج ساله که من دارم.
شاید برای بیت همیشه فرصت خرید تو بازه زمانی کم وجود نداشته باشه.‌ خصوصا آلانی که سال ارزهاست.
و به احتمال زیاد بیت تا 200000$ رو ببینه تا قبل از 2026

ولی به سرعت میگم برای بیشتر ارزهای بازار کریوتو همیشه و همیشه فرصت خرید هست.

ترس و فوموی جاموندن از خرید آدم رو بیچاره می‌کنه.

باور کنید فرصت خرید همیشه پیش میاد.
فقط یک شرط داره . رصد بازار و صبر.

صبر یکی از اصلی ترین کلیدهای موفقیت تو همین بازاره

فقط وقتی که با علم و شناخت و دقت ارزی رو بررسی کردی و دیدی موقعیت خوبی برای خریدش در کف ترین حالت پیش آمده . دیگه این دست و اون دست نکن. حتما بخر و زود هم نفروش. مطمئن باش بهت سود خواهد داد . سود معقول منطقی که گرفتی . دیگه طمع نکن و از اون ارز خارج شو .
و برای شکارهای بعدی خودت رو آماده کن.‌