تعصب در ارزها و زیان‌های ناشی از آن

شماهایی که روی یک ارز تعصب دارین ، هیچ وقت موفق نخواهید شد . من خودم ۵۲۰ میلیون تومان اسفند پارسال روی این ارز سود کردم با ۵۲ میلیارد توکن ولی متاسفانه به دلیل تعصب دوباره بخشی از سود خودمو به تعداد ۱۳۰ میلیارد توکن په په ۲ خریدم و این بار با ضرر خارج شدم البته در میم کوین های دیگه جبران کردم ولی در کل حرف من اینه که روی ارزی تعصب نداشته باشین که از بازار عقب میوفتین، هرگز و هرگز میم کوینی که حجم معاملات روزانه ۸۰۰ هزار دلار در روز باشه در بایننس لیست نمیشه ، پر سود باشید

دوست عزیز چرا دوروغ میگی اگر ۵۲ میلیارد توکن رو روی قیمت ۸ ریال هم خریده باشی که کف این ارز بوده یعنی اون موقع شما ۴۱۶ میلیارد تومن پول داشتی . من باورم نمیشه دوستان نظرشون محترمه ولی شما هم بهتره باور نکنید په په اصلی یه سری ضعف ها داره که کافی هستش یه خبر یا یک گزارشی چیزی راجبش منتشر بشه اون موقع جایگزین بهتر از په په ۲ نیستش . دوستان نه په په اصلی و نه په په ۳
فقط په په ۲ یک لحظه یاد اون موقع که قیمت په په ۲ از په په اصلی بیشتر بود بیفتید . خدارو چه دیدی شاید برای ماهم شد …

چرا دروغ بگم !!! من روی ۷ صفر ۱۸ خرید زدم تو چند مرحله و در قیمت ۶ صفر ۱۸ یا ۱۹ فروختم ، به تومن نمیدونم، سابقه پیام ها هست فقط خواستم راهنمایی کنم که تعصب نداشته باشین که هنوز هم شما دارین

۵۲ میلیارد توکن په په ۲ میشه ۴۱۶ میلیارد تومن :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

اتفاقا دروغ نمیگن و حرف کاملا دقیق و درسته
وقتی از چیزی خبر و آگاهی نداری ادعای بلد بودن رو در نیار من به عنوان کسی که ۱۶ این ارز رو خرید و فروش و هولد میکنم میگم حرف این آقا رو تایید می کنم و نباید رو یه ارز تعصب داشت

۸ریال کجا بود.تا حالا ۱ریال هم نشده