بختیاری به شما سیگنال اشتباه فروخته؟ پولی از کسی گرفته؟
این که شما انتظار داری یک نفر از آینده بیاد و رایگان به شما نقطه ورود و خروج بده مشکل شماست نه کس دیگه
جالبه همیشه دوست داریم مسئولیت کارهامون روی دوش کس دیگه ای باشه
بختیاری یا هرکی یه تحلیل گذاشته یا از جایی کپی کرده
شما بر چه اساسی انتظار داری مسئولیت ضررت رو هم قبول بکنه؟؟ مگه خودت عقل نداری؟
دوست عزیز شما میتونید از طرف خودت حرف بزنی نه از طرف همه آقای بختیاری این همه تحلیل گذاشتن همش درست بودن جز یکی دو مورد که اون هم طبیعی هستش هیچ کس نمی تونه تحلیل صد در صدی بده در ضمن شما استفاده نکنین البته در کشور ما همه چیز پولی هستش آقای بختیاری اگر هم تحلیل پولی میکردند فکر کنم خیلی بهتر بود واقعا زشته آدم یکم هم باید قدر دان باشه آین همه استفاده کردیم حالا یکی دو مورد هم نشده
فقط اون چاپلوسانی که حرف حقو دیسلایک میکنن کاملا مشخصه از زیر دستان این آدم و نفرات خود صرافی هستن هیچکس به جز اون آقا دیدین تا حالا اون هه لایک بخوره؟؟؟؟واقعا اینا نشانه نیست براتون
کمی تفکر🙏
سامان صادقی ازاول ورودش تا الان همش حرف ازریزش میزنه زمانی که قیمت رو42بوددهم حرف از ریزش میزد ولی تو دل ترس وناامید بختیاری حرف ازصعودزد وشد همون که گفت
یه سوال میپرسم مردانه جواب بده آیا آقای بختیاری پشت گوشی و ولت شما نشسته آیا آقای بختیاری برای شما خرید رو انجام داد ، اگه تحلیل بلدی بزارید من و بقیه دوستان استفاده کنیم تحلیل اسمش روشه مشکل تو و امثال تو اینکه هنوز مفهوم و درک درست از کلمه ندارد و پا تو این بازار گذاشته وقتی صبر نداری تحمل نداری برو بشین منچ مار پله بازی کن عزیزم اینجا آدم هست ۴ ساله منتظره آلت کوین که دوره قبل خریده بیاد بالا تا به پول ۴ سال قبلش برسه تو یک ماه از حرف این آدم نگذشته زمین زمان داری خراب میکنی
کورکورانه دفاع نکردم برادر من ،۵٬۴سال پیش با ماینر شروع کردم،صرافی با موجودی از دست دادم(هات بیت)میلیون ها تومن ضرر کردم،دوره ارزهای دیجیتال رفتم تا یکم از بازار فهمیدم،حالا شما حرف از نقطه ورود و خروج میزنی مگه الکیه اگر همچین کسی باشه که نقطه ورود و خروج رو بدونه نمیاد وقتشو اینجا بزاره،هرتحلیلی که میزارن با احتمالات همراهه ،شما وقتی ترامپ تو انتخابات پیروز شد ده روز بعدش که ارزها رشد خوبی کردن وارد شدی،قبل از انتخابات من یکی با تحلیل بختیاری همین الان که بازار اصلاح کرده تو سود هستم،بنده خداهایی که میگن امثال بختیاری از ادمهای صرافی هستن چه ربطی داره،مگه صرافی معرفی کرده که تهمت میزنین،باور کن تنها کمکی که از دستم برمیاد فقط میتونم بگم اول صبر کن بعد اگر موجودی داری تو قیمت پایین اضاف کن