انتقاد از تحلیل‌های بختیاری

دوستان عزیز آقای بختیاری باز تحلیل گذاشته

اگه یک مروری بکنید متوجه میشید که تقریبا تمام تحلیل های اخیر ایشون کاملا اشتباه از آب درآمده

دیروز هم خبر پامپ بیت رو داد و دیدم که اصلاح کرد

الآنم از پامپ صحبت می‌کنه
و میگه فروشنده نباشید

آقای بختیاری هیچ کسی اینجا فروشنده نیست
فقط با سیگنال های اشتباه شما ورود اشتباه کردیم

چون نقطه ورود بلد نیستی

همه میدون ک در این بولران همه ی ارزها رشد چند صد درصدی شاید بکنن ولی با سیگنال های اشتباه شما چون تو ضرر رفتن سود حداقل ۵۰ درصدی رو از دست دادن

تحلیل گری برتر هست ک نقطه ورود بده و کمترین ضرر وارد سن تا به سود خوبی برسند

هنوز کف بونک ۴۸ یادمونه

کسی هم فروشنده باشه از ترس ضرر بیشتری ک شما وارد کردین شاید فروخته

لطفا اگه نقطه ورود بلد نیستی تحلیل نزار

اگه هم کپی میکنی خواهشامنبع رو بزار مطمئنا با ذکر منبع بیشتر مدیون شما خواهیم بود چون اطلاعات مفیدی میدی ولی دزدی نکن

بدون تعصب قضاوت کنیم

باز ایشان یک تحلیل ارائه می‌کند حتی اگر غلط باشد…ولی بقیه اینجا آمدند که دردل کنند و حرف مفت بزنند .

بختیاری به شما سیگنال اشتباه فروخته؟ پولی از کسی گرفته؟
این که شما انتظار داری یک نفر از آینده بیاد و رایگان به شما نقطه ورود و خروج بده مشکل شماست نه کس دیگه

جالبه همیشه دوست داریم مسئولیت کارهامون روی دوش کس دیگه ای باشه

بختیاری یا هرکی یه تحلیل گذاشته یا از جایی کپی کرده
شما بر چه اساسی انتظار داری مسئولیت ضررت رو هم قبول بکنه؟؟ مگه خودت عقل نداری؟

دوست عزیز شما میتونید از طرف خودت حرف بزنی نه از طرف همه آقای بختیاری این همه تحلیل گذاشتن همش درست بودن جز یکی دو مورد که اون هم طبیعی هستش هیچ کس نمی تونه تحلیل صد در صدی بده در ضمن شما استفاده نکنین البته در کشور ما همه چیز پولی هستش آقای بختیاری اگر هم تحلیل پولی میکردند فکر کنم خیلی بهتر بود واقعا زشته آدم یکم هم باید قدر دان باشه آین همه استفاده کردیم حالا یکی دو مورد هم نشده

اتفاقا اینجا خیلی ها تحلیل هاشون فقط برای خودشون نگه می‌دارند و فقط حرف های مفت و انتقادات اینجا می‌آورند که هیچ ارزشی برای دیگران ندارد

اگر شما راست میگید. شما همان موقع که آقای بختیاری تحلیل میداد ،دلایل و تحلیل خودت میگفتی…نه الان که اتفاق افتاده و …

فقط اون چاپلوسانی که حرف حقو دیسلایک میکنن کاملا مشخصه از زیر دستان این آدم و نفرات خود صرافی هستن هیچکس به جز اون آقا دیدین تا حالا اون هه لایک بخوره؟؟؟؟واقعا اینا نشانه نیست براتون
کمی تفکر🙏

سامان صادقی ازاول ورودش تا الان همش حرف ازریزش میزنه زمانی که قیمت رو42بوددهم حرف از ریزش میزد ولی تو دل ترس وناامید بختیاری حرف ازصعودزد وشد همون که گفت

چرا وقتی صبر نداری وارد بازار شدی

عزیزم من نمیگم تحلیلگرم

من عام کافی برای تحلیل ندارم ارائه سیگنال ندارم

و متاسفانه چون علم کافیش رو ندارم بدون آگاهی با حرف امثال بختیاری و آدمایی مثل شما ک شاید اکانت دیگه بختیاری هستن تو این چاه افتادم

من حرفم اینه ک لطفا علم کافی ندارید سیگنال ندید
و وقتی از جایی کپی میکنید منبع رو بگین و به اسم خودتون و با قاطعیت نظر ندین

دقیقا مقایسه بین بد و بدتر میکنین

اینجا به نظرم محل گذاشتن خبر و یا تحلیل بزرگان این حوزه باشه بهتره تا تحلیل های دزدی و حرف های مفت

اصلا ربطی به صبر نداره
با دقت بخون متنو

بحث سر نقطه وروده و اینکه جای مناسب ورود کنی نه اینکه ۵۰ درصد بیفتی تو ضرر
این میتونید ۵۰ درصد سود باشه

کورکورانه دفاع نکنیم

یه سوال میپرسم مردانه جواب بده آیا آقای بختیاری پشت گوشی و ولت شما نشسته آیا آقای بختیاری برای شما خرید رو انجام داد ، اگه تحلیل بلدی بزارید من و بقیه دوستان استفاده کنیم تحلیل اسمش روشه مشکل تو و امثال تو اینکه هنوز مفهوم و درک درست از کلمه ندارد و پا تو این بازار گذاشته وقتی صبر نداری تحمل نداری برو بشین منچ مار پله بازی کن عزیزم اینجا آدم هست ۴ ساله منتظره آلت کوین که دوره قبل خریده بیاد بالا تا به پول ۴ سال قبلش برسه تو یک ماه از حرف این آدم نگذشته زمین زمان داری خراب میکنی

بختیاری دزده و دروغگو و عامل صرافیهاست

در قسمت تحلیل ها
تحلیل خودش رو دوبار ریکاوری کرده

انشاالله آلت سیزن خوب و یه میم سیزن اساسی داریم

که اکثر میم های معتبر مثل دوج شیبا فلوکی تا صدها

برابر بالا می‌روند و آلت های خوب هم تا ده برابر میشن

فقط بخرید و هولد کنید

به روزهای ملکوتی انفجار کریپتو نزدیک می‌شویم.

کورکورانه دفاع نکردم برادر من ،۵٬۴سال پیش با ماینر شروع کردم،صرافی با موجودی از دست دادم(هات بیت)میلیون ها تومن ضرر کردم،دوره ارزهای دیجیتال رفتم تا یکم از بازار فهمیدم،حالا شما حرف از نقطه ورود و خروج میزنی مگه الکیه اگر همچین کسی باشه که نقطه ورود و خروج رو بدونه نمیاد وقتشو اینجا بزاره،هرتحلیلی که میزارن با احتمالات همراهه ،شما وقتی ترامپ تو انتخابات پیروز شد ده روز بعدش که ارزها رشد خوبی کردن وارد شدی،قبل از انتخابات من یکی با تحلیل بختیاری همین الان که بازار اصلاح کرده تو سود هستم،بنده خداهایی که میگن امثال بختیاری از ادمهای صرافی هستن چه ربطی داره،مگه صرافی معرفی کرده که تهمت میزنین،باور کن تنها کمکی که از دستم برمیاد فقط میتونم بگم اول صبر کن بعد اگر موجودی داری تو قیمت پایین اضاف کن