نهنگ‌ها، ترامپ و واقعیت بازار

بهرحال ما وجدانمون راحت که از قبل هشدار دادیم این ارز

نهنگ ها در سقف خالی کردن و رها شده حالا یک عده

نمیخوان واقعیت ها قبول کنن به ما ربطی ندارد اینها ادعا

دارن روز تحلیف ترامپ این ارز پامپ چند برابری میزنه خوب

ما هم منتظر اون روز می‌مانیم تا روشن بشه چه کسانی

واقعیت ها رو بیان کردن عزیزان من قطعا میگم روز تحلیف

ترامپ هم برای این ارز هیچ اتفاقی نمیفته و قیمتش تکون

نمیخوره پس منتظر اون روز هم بمانید تا ثابت بشه براتون

ما حرف بیهوده نمیزنیم

باشه مرد باش تا روز تحلیف اینجا پیدات نشه

خدا وکیلی شما الان داری از چی دفاع میکنی؟
حرص چی رو میخوری؟
شما که سرمایه رو این ارز نداری و می‌دونی که بی ارزشه و نهنگا خالی کردن و رفتن، اسکمه، چرا هر روز میای اینجا نظر میدی؟
بخدا رفتارتون معقول نیست:thinking::thinking::thinking:

اصلا یه روزی بر فرض محال این ارز صفر شد، اون وقت میای اینجا و کیف می‌کنی و میگی « من گفته بودم، خودتون گوش نکردین » ؟؟؟؟

جون خودت با یه خداحافظی خوشحالمون کن:waving_hand::waving_hand:

باشه حرفات درسته،اصلا شکی ندارم ،اون عکس سود ۵۰۰درصدی رو بفرست بزا همه باورت داشته باشن:rofl::rofl::rofl:عکس منبع حذف از صرافیها رو‌هم بفرست گوزووووو:joy::joy::joy::joy::joy:

بدبخت آخه سواد هم نداری ،بهت میگم یاد بگیری دلم واست میسوزه چون همه‌جا بخاطر نبود سوادت مسخره می‌کنن.
برو سایت اتراسکن و دکس تولز ببین تو این ۲ماه نهنگ‌ها چقدر اضافه کردن،بخاطر ننه خوبی که داری مجبورم هواتو داشته باشم :joy::joy::joy::joy: سلام گرم منو هم بهش برسون،

دوست عزیزم
خیلی دوست دارم بدونم که کجا توی تربیت تو کوتاهی شده که چنین رفتار آزار دهنده ای ازت سر میزنه
چه زخمی از کودکی بهت زده شده که چنین رفتارایی نسبت به هموطنات ازت سر میزنه
واقعا از صمیم قلبم میگم که دلم برات میسوزه چون واقعا تو مقصر این داستان نیستی کوتاهی از جانب والدینت بوده
اونا الان باید جواب گویه این رفتارای آزار دهندت باشن
اینجا فضای مجازیه زیاد مهم نیست
بیچاره اطرافیانت که با تو سرو کار دارن
خدا کنه زودتر بیدار بشی از این خواب غفلت

خداوکیلی من سامان صادقیو نمیشناسم ولی فعلا خودت بیدار شو قبل از این که تا دسته بره تو پاچت روانشناس!

وافعا درسته حرفات

درود برشما واقعا حرف دلمون زدی

من الان پروفایلشو نگاه کردم و عکسشو دیدم یادم اومد قیافش بچگی هاش هم همینجوری بود از زیرم بلند میشد خودشو میتکوند میگفت عجب صفایی کردم و…

چرا تو دل هموطنان رو خالی می‌کنی بی خایه