ارزهای بولرانی و انتخاب‌های مناسب

به تاریخچه ارزها دقت کنید یکسری ارزهای بولرانی قبل از بولران از دی تا فروردین ماه از خواب بیدار میشن وپامپهای چند صد درصدی میکنن بعد میرن بخواب . اینها نهنگهای مخصوص بخودشونو دارن. این ارز هم جزء هموناست. استارتش خورده و تا اسفندماه تا هزار درصد شاید بیشتر سود بده مخصوصن این الت سیزن که کاربر های زیادی وارد مارکت شدن. حواستون به این ارزها باشه
من ۴سال پیش ۵میلیون بابت این سیگنال دادم‌کلی سود کردم تو این ارزها. الان دارم تو همه کانالها و مدیا ها رایگان اطلاع رسانی میکنم که تو این شرایط بد اقتصادی کمی فشار از روی هم وطنام برداشته شه
یادتون نره دنبال ارزهای پامپی بولرانی مثل این ارز هم باشید زندگیتون عوض میشه…

مومنی جان یه ریزه توضیح می دی بولرانی چیه
و یک سوال دیگه،اینکه دلار چرا پایین آمده؟
تا کجا می خواد بیاد پایین،،،کار را خراب نمی کنه؟

سلام دلار تا ۱۰۲۰۰۰ تارگت ریالی
داره در اینده میره تا اونجا. پول ایران ارزشش داره سقوط میکنه وگرنه دلار که قیمتش ثابته.بنفع شماست که ارز دارید. ترامپ هم بیاد دلار رو تقویت میکنه. در کل دامیننس دلار ریزشی بشه یعنی دلارها تبدیل به ارز دیجیتال شن ارزها رشد میکنن .برعکس هم دیگه عمل میکنند الان نوسانات دولت قبله امریکاست که درجنگه. یسری ارزها هر۴سال یبار نهنگها پامپشون میکنن یه پول بزرگ‌میزنن به جیب بعد میفروشن به تازه کارها میرن تفریح تا ۴سال بعد. حرکت ارزهارو درسال وابان ۹۶تا۹۷ و ۹۹تا۱۴۰۰ پیدا کنید نوساناتش ببنید پیدا میکنید در کف خرید کنید رو قله ها نخرید حواستون باشه

درود خسته نباشید ی تحلیل تا ماه آینده برا این ارز میدین