با سلام و درود به همه دوستان
خیلی از شما گفتید که چرا من نقطه ورود را اعلام نمیکنم و یا نقطه خروج
باید بگم نقطه ورود ۴۹ هزار دلار بود که چند ماه پیش با قاطعیت اعلام کردیم و نقطه خروج ، باید عرض کنم که هنوز راه چند ماهه در پیش داریم و قطعا اون نیز اعلام خواهد شد.
دوستانی که در مناطق بالا ورود کردند دیر به این قافله اضافه شدند و باید صبر کنند من بارها گفتم این بازار به هر کسی سود نمیده و باید اول قانون این بازار را درک کنید
ببینید عزیزان هر چه قدر قیمت بالاتر میره دامنه نوسانات بیشتر میشه و بیت کوین پس از ثبت ۱۰۸ هزار دلار حدود ۱۶ هزار دلار اصلاح کرده و دوباره ریکاوری سپس صعود
ما الان شاهد قیمت ۹۶ هزار دلاری هستیم و با بیت کوین ۴۰ یا ۵۰ هزار دلاری فاصله زیادی گرفتیم و خیلی ها فکر میکنند که چرا این همه اصلاح کرد باید بگم بسیار طبیعی هستش و جای نگرانی نیست
قطعا وقتی قیمت در آینده به بالای ۱۵۰ یا ۲۰۰ هزار دلار برسه دامنه نوساناتش بیشتر از این خواهد بود و این طبیعیه
هولدر عزیز شما صاحب بیت کوین ۹۶ هزار دلاری هستی و افرادی که در زیر ۶۰ هزار دلار با دلار ۵۵ هزار تومانی فروختند دیگه جرات ورود به این بازار را ندارند و فقط افسوس میخورند و خیلی از اون افراد منتظرند برگرده و کاری از دستشون برنمیاد جز سم پاشی و توهین به سایر دوستان و بنده.
البته راه برای اونا باز هستش و میتوانند در آلت کوین ها ورود بزنند
در مورد روند بازار باید عرض کنم فعلا هدف اول ۱۱۰ هزار دلار هستش و بعد از شکست اون ناحیه تا ۱۲۰ هزار دلار پامپ خواهیم داشت.
تحلیل های گذشته هم که مورد ایراد واقع شده باید عرض کنم دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره.
با سلام خدمت اقای بختیاری ،اقا رک بودن بنده را عفو کنید ولی چیزی حقیقت هست را باید گفت .شما کلا تحلیل بالا رفتن بیت را میزارید وداخل تحلیتون میفرمایید که مثلا 110دلاره میبینه یا 120دلارا میبینه دیروزود داره سوخت وسوز نداره .خوب باید بگم که به نظرم اینا همه ما میدونیم که در اینده این عداد را میبینه وباید بگم که حتی 150 دلار وبیشترم هم میبینه پس بی زحمت لطف کنید زمانشم اعلام کنید مثلا کی میبینه یه هفته دیگه،دو هفته دیگه ،یک ماه دیگه.ویکی هم که بی زحمت زمانی که میخواد ریزشی بشه هم اعلام کنید که تا کجا میریزه وبعد میره بالا.ویکیم اینکه شما یه ارزا مثلا قیمتش 10دلاره میاید میگید که بزودی یا در هفتهای اتی 20دلارا میبینه بعد اون ارز میاد میشه 5دلار وحالا اهسته اهسته داره میره بالاتازه به 10دلاری که بوده برسه که حالا بعد بیاد 12دلار وهنوزم به اون نقطه ای که شما گفتید نرسیده .خوب میخوام بگم مومن اگه شما روند اون ارزا میدونید چرا نمیگید که اومد رو 5دلار ورود کنید وبخرید.در جمع بندی حرفام میخوام بگم که شما که زحمت میکشی لطف میکنی تحلیل میزاری فقط روند صعودی را نگید اونم بدون زمان خاصی مثل گفتن اتفاق میوفته . خوب زمانش اعلام کنید 4ساعته ،یک روزه،هفتگی،ماهانه،در کل این یه نظر یا قشنگش درخواست بود نه فقط من خیلی از عزیزان شما به دید مثبت بهش نگاه کنید.ممنون پایدار باشید.ادمین لطفا ثبت کنید.لطفا
110 بعد ۱۲۰ بعد ۱۳۰ و الی آخر
برمیگرده رو ۴۰ نگران نباش من خودم به شخصه سئو سود کردم، نخرید میره تومانتوضيحات برید یه ۶ ماه دیگه بیاید دارید فدک میزنید زیر پولتون
تایید کن دیگه
آقای بختیاری با تمام احترامی که برات قائلم ولی اینو می خواستم بگم اصلا فرض که بیت کوین بشه ۱۲۰۰۰۰یا ۱۵۰۰۰۰ آخه چه اتفاقی برای من وتو ایرانی می افته که سه چهار برابر قیمت اجناس بالا می ره با ۲۰ درصد و ۵۰ درصد سود مگر من و شما به جایی می رسیم آلت کوینها هم که تکون نمی خورن که بگیم اونجا سود می کنیم ضمنا اینجا هرکس به شخص دیگری توهین کنه غلط زیادی می کنه منتها شما هم بس کن دیگه چقدر تارگت الکی می دی برادر
سلام ودرود واحترام. داداش ببخش،شاید سوال ومشکلم بی ربط باشه ولی به خیلی ازین عساتید پیام زدم ولی کمکم نکردن. دوست عزیز ممنون میشم اگه کمکم کنی.۵ماه پیش تو ربات نات کویین .تعدادی نات کویین رو تو سطح طلایی وبرای مدت ۳ماه قفل کردم.الان بعد گذشت ۵ماه نات کویینهام اراد نشده وفقط توصفحه نوشته سطح طلایی؟اسکرین شات هم میفرستم .ممنونمیشم راهنمایی وحل مشکل کنید