تاثیر آزادسازی توکن سوی بر قیمت

به اکانت بنده یه نگاه بندازید سابقه آلتسیزن دیدن رو دارم فقط دوره قبل بخاطر بی تجربه بودن سودی که به دست اوردم از دست دادم ببینید آلتسیزن چطوری بود حتی منی که اصلا نمیدونستم تتر چیه خرید فروش داخل صرافی چطوریه سود کردم(منظورم اطلاعاتم در حد دست و پا شکسته بود ) ولی ازین شاخه به اون شاخه کردم بیشتر از ۹۰درصد اصل پول خودمم دود شد .
بگذریم حرفم اینه بیت کوین کاملا طبق چرخه داره پیش میره همونطور که طبق تحلیل ، تحلیلگران گفته شد ۱۰۸هزار میزنه و زد بقیه چرخه رو هم صعودی صعودی پیش بینی شده رو میزنه هنوز چیزی شروع نشده که بخواد تموم بشه فقط لطفا صبر کنید مثل ۴سال پیش من ازین شاخه به اون شاخه نکنید صبر صبر صبر سخته ولی پایانش شیرینه:folded_hands::collision:

دقیقا درسته ،،منم همین اشتباه رو در بولران قبل انجام دادم ،،یعنی مو به مو مثل این که گفتی،،کاملا درسته فقط از این شاخه به اون شاخه نپرید واول صبر دوم صبر سوم صبر

,دقیقا بلایی که سر شما اومد امسال سر بنده اومد😅

منظورتون تعویض ارزهاست؟ آخه هرکی یه سیگنالی میده آدم نمیدونه کدوم رو بخره. میخری یه ماه تکون نمیخوره و تازه پایینتر رنج‌ میزنه تا یکی یه ارز جدید میگه سریع میفروشیم و ارز جدید میگیریم.
به نظرتون چقدر زمان می‌بره التسیزن برسه؟ اصن واقعا میرسه؟
شما بعد این همه تجربه چه سبدی رو بستین؟