مقایسه سودآوری بیت کوین در ایران و خارج

عزیزان ببینید حساب و کتاب ارزدیجیتال در ایران با خارج زمین تا آسمان باهم فرق می کنه
بله بیت کوین از ۶۴تا ۱۰۸ رفته و الان ۹۵۰۰۰دلاره
اگر خارجی باشی که آنچنان سودی نکردی به جرات می گم بندرت کسی پیدا میشه که بیت کوین را مثلا ۱۰دلار خریده باشه و هنوز نگهداشته باشه مطمئنا قبلا با یه سودی فروخته و بعدا دوباره ۱۰۰ دلار خریده و مثلا ۳۰۰دلار فروخته تا به امروز
درایران هم از آنجا که تورم زیادی هست نسبت به هر جنسی که حساب می کنی حتی با اینکه دلار هم گرون شده ولی باز بیت کوین سود آنچنانی به ایرانی جماعت پس نداده
آخه کدومتون بیت ۱۰۰۰دلاری خریدی و هنوز داریش که بگی ۱۰۰برابر سود کردم
در صورتیکه قیمت آپارتمان وزمین تواین چند سال اخیر ۱۰۰برابر شده
دلار ۳۷۰۰۰تومان بود بیت کوین حدود ۴۲۰۰۰دلار بود یک بیسکوییت را بنده می خریدم ۱۲۰۰تومان که الان شده۱۴۵۰۰تومان یعنی بیش از ۱۲برابر
پس واقعیت اینو می گه که اتفاق آنچنانی چه برای خارجیها و چه برای ما ایرانیها در خصوص افزایش قیمت بیت کوین حتی تا ۲۰۰۰۰۰هم نخواهد افتاد واقع بین باشی حرفم را قبول می کنی
اما موضوع در خصوص آلت کوینها کمی فرق می کنه که آنهم تسلط بیت اجازه افزایش آلت کوینها را نمی ده به خاطر اینه که ایرانیها اکثرا ازاین بازار ناراضی هستند چون سود ۲۰درصد و ۵۰درصد جواب تورم ایران رو نمی ده
حالا الان بعضی ها میان میگن اگه اینجوریه پس تو اینجا چکار می کنی
خدا کور کنه چشمی که نتونه سود هموطنش رو ببینه من برای این میام اینجا که شاید یک کلمه از حرفام بدرد شما بخوره
گول تارگتهای ۱۵۰و ۲۰۰ اینا رو نخورید اولا خیلی مونده به اونجا برسه دوما هر وقت رسید تورم ایران همشو می خوره

آدم همیشه ازونجا ضربه می خوره که انتظارش رو نداره.
ما هم به خودمون ستم کردیم اومدیم تو این بازار و گول سود ۲۰ ۳۰ برابری رو خوردیم در حالی که می توسنتیم بشینیم یا جا راحت و هر چیزی می خریدیم بدون استرس همون سود ۲۰ ۳۰ برابری رو بهمون داده بود.
ثروتمندان دنیا پول مارو از این راه ها میگیرن زمین و ملک و سهام و شرکت می خرن.
اونوقت ما رو تشویق می کنند که شما بیت کوین بخرین.
والا اگر ترامپ یک متر از هتل هاشو فروخته باشه و بیت خریده باشه.
سیاست کثیف دنیا همین هست پولدار ها ثروت فقیر ها رو بچاپن

ش ی ش ه کشیدی اینارو تایپ کردی:thinking::thinking::thinking::thinking:

ما بین بد و بدتر یکی را باید انتخاب کنیم میدونیم شاید سودی از این ارزها نبریم اما اون یه درصد میشه بد پس مجبوریم شانسمون را امتحان کنیم تو هم این کار انجام بده شاید اون قرعه بنام تو باشه

ببین دوست عزیز متاسفانه فکر میکنم شما حافظه ضعیفی داری
قیمت‌ها توی ایران اگر دلاری حساب کنی خیلی بالا نمیره
عملا قیمت‌ها ثابته
ریال میاد پایین

اتفاقا توی ایران شما دلار هم بگیری بگذاری کنار میتونی همگام با تورم بری جلو
حالا اگر بازاری باشه که شما علاوه بر اینکه دلار داری
دلاری هم ازش سود بگیری دیگه برات عالیه

در مورد کاهش ارزش ریال و ثابت بودن ارزش دلار برات مثال میزنم
حداقل حقوق وزارت کار سال ۸۴ که دلار ۹۰۰ تومن بود و حداقل حقوق ۱۱۰ تومن یعنی معادل ۱۲۰ دلار
سال ۹۱ حداقل حقوق با دلار ۳۵۰۰ بود ۳۵۰ تومن معادل ۱۰۰ دلار
سال ۱۴۰۰ حداقل حقوق با دلار ۲۶۰۰۰ تومن ۲۶۵۵ تومن بود بازم معادل حدود ۱۰۰ دلار

۱۰۰ دلار ارزشش توی ایران با توجه به حقوقت برابر بوده و هست

اعداد و ارقامی هم که گفتم با یه سرچ ساده میتونی توی اینترنت پیدا کنی

این چه حرفیه من خودم پولم رو از دوماه پیش 3برابر کردم، باید کمی هوشیار عمل کرد، وگرنه تو هر بازاری بری الان اینقدر کساده ک سریع کله پر میشی

کمتر از دو سال پیش بیت کوین به ۵۰۰هزار تومان رسیده بود ،اگه میگرفتی اکنون ۱۶برایر شده بود پولت:winking_face_with_tongue::zany_face:،بعضی کوینها هم که بماند،،،کونی بازی درآوردن:person_raising_hand:،,همه اینجان که بلکه از سرمای تورم اقتصاد پلشت ایران در امان بمونن،،کسی از رو مستی نیومده اینجا،،

اینجا هدفت روچه قیمتی باشه مهمه و صبر داشته باشی و با تحقیق روی ارزی که میخای خرید بزنی
و از همه مهمتر طمع طمع طمع بزاری کنار
نع مثل بنده که دوروز قبل انتخابات آمریکا روی یه ارزی خرید زدم یملیارد سود کردم
بعد ۶ روز دوملیارد ضرر کردم همش بخاطر طمع طمع طمع

من ارز خریدم ۱۰درصد قیمت دلاریش اومده پایین ولی ارزش ریالیش بیشتر شده
معنیش چیه؟ میدونی؟

عزیز من اصلا حرفم این نیست که شانست رو امتحان نکن یا ازاین بازار دست بکش فقط می خوام اینو بگم ماها از نظر مالی و سیاسی خیلی ضعیفیم ضمن اینکه هزار تا مشکل سیاسی و تحریم و تورم و نرخ ارز و بیکاری و … نمی ذاره درست فکر کنیم و کار کنیم حداقل با یه حساب ساده بدونیم چه خبره و بی خودی خودمون را اذیت نکنیم طرف همچین میگه بیت میشه ۱۵۰۰۰۰دلار انگار اگه بشه مثلا چی میشه فروردین ۱۴۰۴ همه چی سه برابر قیمت الان میشه چه فایده که بیت بشه ۱۵۰۰۰۰

خسه شدیم بابا نیاین ایقد روضه بخونید.اه

دوست عزیز دوسال قبل بیت کوین به ریال بوده حدود ۶۰۰ میلیون ، الان حدود ۸ میلیارده ،چه بازاری میخواد بهتر از این سود بده و باتورم جلو بره ؟

آفرین برشما بسیار عالی ای کاش یکی به ترامپ اینو می گفت آیا حاضری یک متر زمینتو بفروشی بیت کوین بخری ؟

داداش گلم خوبه خودت هم گفتی ما ریالی حقوق می گیریم ولی دلاری هزینه می کنیم پس اگه اینی که شما می گی درست بود پس چرا اینقدر مردم گرفتارن خوب طبق فرمایشت طبق افزایش قیمت دلار حقوق هم رفته بالا دیگه همیشه ۱۰۰ دلار حقوق می دن حالا دلار هر چقدر هم بالا بره . اشتباه می کنی جانم

من موافق نیستم من سال 96 یە خونە خریدم 250 میلیون یعنی با پول اون خونە میتونستم بالای 20 واحد بیت بخرم الان قیمت خونە من 7 میلیارد هست یعنی یک واحد بیت پس شما چجوری میگی فرقی ندارە با تورم

دوست عزیز ایران پلشت نیست حکمرانان بیسواد اقتصاد ایران رو پلشت کردن با نادانی شون هیچ کسی سر جای خودش نیست اگر میبود الان روزگار ما این نبود و گرنه ایران دقیقا مثله یه کوه الماس تو دنیا که همه چشمشون به ایرانه

حاجی تورم ایران دقیقا با نرخ دلار خودشو نتظیم میکنه…اگه کسی توی کریپتو پنجاه درصد سود کنه یعنی پنجاه درصد تونسته از تورم ایران جلو بیوفته..حالا تو اون مدت دلار هم اگه صد در صد رشد کرده باشه یعنی تو دویست درصد به تومن سود کردی و از تورم جلو افتادی..

حداقل حقوق توی اروپا رو چرا نمیگی؟؟؟

۴۰۰۰یورو.حدااااااقل

ما باید چند درصد از حقوق اونارو داشته باشیم،یعنی یک جوان ایرانی با ۱۰۰ دلار ماهانه ب کجا میرسه؟؟؟

زنده باد. از قلم تاریخ نخواهد افتاد که داخل بورس ایران هم مردم سرمایه هاشون
چند
برابر
برابر
برابر
نابود شد. این را از قلم انداختی دستاوردهای بیسوادان واقع بر سر باسوادان بهتراز این نمیشود .
الان هم درگاه پرداخت بانکی را برای کنترل. دلار بستن کوته فکران بیسوادی که ملت ایران چه گناهی کردن که این مغز نارگیلی ها بیسواد چون سواد ندارند هرروزیک جا را خراب میکنند . مثل پت و مت هستن

داخل گوگل از دست آوردهای دولت بر مردم فقط ۲۰ سال کارگری شده ۳۵ سال که بیمه هم مثل زالو خون ازت مک بزنه مالیات هم از اونطرف که هر سه توسط دولت برسرمردم قرار گرفته اند
مزایای این دولت بر مردم ایران هرکجا کسی یک دلار سود کرد زوم میشن و چون بیسوادان تاریخ هستن ومثل کفتار نقشه میکشن که چطوری ضرر به مردم بزنند
نمونه. خیلی خوبی بنام بورس ایران هنوزم هست که مردم را به گدای انداخت
نمونه دیگر کشاورزی و تولید بود که با هزاران نقشه شیطانی باعث نابودی تولید کننده شدن
و میلیاردها نقشه شیطانی که برای نابودی مردم ایران کشیدن که همه مردم دارند با هاش دسته وپنجه نرم میکنند