یه سوال
اگه آمریکا بخا تمام ۲۱ میلیون واحد بیت کوین رو بخره نمیتونه؟؟منظورم اینه پولشو نداره؟
بخواد بخره که همه فروشنده نیستن ، باید هی قیمت بالا بذاره تا بفروشند اونم قیمت میره فضا … …
اشاره کنه خریده،
کل ارزش کریپتو 2تریلیون،
فقط 8تریلیون دلار هر روز تو بازار فارکس معامله میشه که بخش عمدش آمریکایی هستن
نه نمی تونه
چون اولا هنوز ۲۱میلیون استخرج نشده
دوم اینکه نزدیک ۵ درصد از بین رفته
سوم اینکه خیلیا به دید بلند مدت خریدن قصد فروش ندارن
سوال بسیار بی جایی بود حتی اگر پول باشه میتونی صد میلیون واحد بخری اون ۲۱ میلیون تا تموم که نمیشن!
بله میتونه ولی آیا همه ی مالکین بیت کوین به یکباره حاضرن بیت کوین های خودشون رو بفروشن؟
پس پول جهان سوم رو چجوری بخوره؟؟؟؟
استاد گرامی تونستن و میتونه ولی دارایی با خرید و فروش و معامله ست که ارزش پیدا میکنه
این حرفارو از کجات در میاری میگی:thinking:![]()
![]()
![]()
![]()
خب بخره جی میشه
بعدشن اگه تمام سرنایشو داد و بیت کوین خدید حالا هر اتفاقی برا بازار ارز دیجیتال افتاد اقتصاد کشور را به بازار غیر متمرکز بدهند تا از بین بره کشور ؟؟
چرا داره ولی ولخرج نیست پولاشو جمع میکنه
بیشتر بیت کوین از چرخه خارج شدن همه این توکن ها در چرخه نیست گم شدن
بعدشم فک کردی همه اینا را بخره دیگه مالت بیت میشه؟
هر ردز بیت کوین داره ماین میشه و تمام کشور ها دارن ماینش میکنن
همه رو بخره شاف کنه
مگه تمام ۲۱میلیون بیتکوین استخراج شده هنوز ک آمریکا بخواد بخرشون
نکنه آمریکا بهت ماموریت داده که آمار بگیری
اگر تصمیم به خرید داشت از الان بگم که من صدتا ساتوشی خودم را نمیفروشم لازمش دارم
حالا تو نمیخاد خودتو ناراحت کنی.
نابغه اگه اینطور اتفاقی بخواد بیافته ارزش قیمت بیت کوین به بینهایت میل میکنه
۱۰۰ سال طول میکشه تا ۲۱ میلیون استخراج بشه ، آماده که نیست بخره بزاره جیبش در ضمن اگر هم کامل استخراج بشه خیلی از نهنگ ها و شرکت ها فروشنده نیستند به عنوان پشتوانه و اعتبار مالی ذخیره میکنند
نمیتونه بخره اولا یکسری استخراج نشده دوما این سکه ها بین تمام مردم جهان تقسیم شده و بعضیها ده سال سیو کردن داخل کیف سرد پس هر چقدر قیمتش باشه نمیتونه دولت آمریکا بخره.