شک نکنید این بازارم مثل بورس ایران داره با ربات و الگوریتم کنترل و بالا و پایین میشه. همشون یه جورن. تحلیل و اینا کشکه
نکنه فکر کردی بازار 3تریلیون دلاری طبق میل ما باید حرکت کنه.
کلا بزرگترین قدرت بازار و فریب معامله گر با هوش مصنوعی انجام میشه حتی صرافی های ایران با هوش مصنوعی کار میکنن من چندین وقت زیر نظر دارم یه جورایی فکرتو میخونن کافیه یه ارز رو داخل یه صرافی بررسی کنی و بعد چند لحظه اقدام کنی برا خریدش دقیقا چنددرصد بالاتر از قیمت واقعی و قیمت چندلحظه قبل بهت نشون میدن چون میدونه قصدت خریده خوده صرافی چنددرصد میکنه تو پاچه آدم
کاره انسان نیس وصلن به بیت کوین اوتومات با بیت کوین بالا پایین میشن
سلام. اینجا رو حتما درست میگی که با ربات و چیزهای دیگه کنترل میشه ولی در مورد بورس ایران شک دارم رباتی در کار باشه. بورس ایران در بهترین حالت داره یا با چرتکه یا ماشین حساب کنترل میشه. هنوز ربات زوده برای اینا هنگ میکنن.
در کل قانون این بازار اینجوریه که صرافیها و سرمایهداران نباید ضرر کنند، دارندگان سرمایههای خُرد متضرر میشوند. البته هستن کسانی که بر حسب شانس هم سود میکنند
در این که شکی نیست.
اولا بازار بورس ایران اگه توسط ربات کنترل میشد این حجم از خرابکاری و کلاهبرداری توش نبود و مستقیما دولت داره جیب ملت رو میزنه .
اگه علم داشتی میدونستی این بازار علم و تحلیل داره ، ولی تو همه جاش گفته که تو حالتهای مختلف شما میتونی تا ۸۰ درصد تحليل هات درست دربیاد و قطعیت نداره .
اخبار و حوادث تاثیر مستقیم تو روند بازار داره .
آموزش ببین ، بعد بیا نتیجه رو اطلاع بده .
افرین .چند وقته در جواب دوستانی که میگن بازار تحلیل نداره جواب دادم تحلیل داره ولی نه اون تحلیلی که همه فکر میکنن.براساس رفتار بازار تحلیل تاکتیکال(من در اوردی)داره😆
بازار کنترل میشه.
اخیرا وقتی بیت یکم هیجانی بالا میره دامیننس بالا میبرن که از یه سود مشخصی بیشتر به التا نده وبلعکس وقتی پایین میاد یه نیمچه الت سیزن بهش میدن التا زیاد نریزه.
قیمت تترم همینجوره بازار میریزه قیمت بالا و بازار بالا میره قیمت پایین میاد
این یعنی کنترل بازار
حالا کار کیه؟؟؟؟ یه نهنگ داخلی؟؟خدا عالمه…
موفق و پرسود باشید.