فاز اینایی که وقتی یه نفر انتقاد میکنه و مابقی گارد میگیرن رو درک نمیکنم
صاحب پروژه ای هستی یا طرف قراردادی که دفاع میکنی ؟ عقل یه بچه کلاس اولی از اینایی که الکی تعصب دارن بیشتره
۱- پروژه ای که چند ساله هیچ کاری انجام نداده و هر ماه راه اندازی نهایی رو به تعویق میندازه خودت حساب کن دیگه چیه ۲- اینکه با آیدی کارت ساختگی بیای احراز هویت جعلی یه کشور دیگه رو انجام بدی خودش بیانگر همه چیه که نظارتی رو پروژه نیست ۳- اگه پروژه غیرمتمرکزه نیازی به شناخت هویت نیست ، اگه متمرکزه ببین با هجمه کابران با هویت غیر واقعی چه پروژه ای بشه
شما بشینید منتظر قیمت اجماع جهانی من در آوردی ۳۱۷ هزار دلاری باشید که بدون پشتوانه س و یسریا میان با پول فیات یا بیت کوین مقایسه میکنید
فرض کن شخصی که مزرعه استخراج بیت کوین داره و چندین میلیارد هزینه. کرده ، انقد نادونه که نیاد همه ماینرهاشو بفروشه و چند صد هزار تا گوشی بخره و پای استخراج نکنه ؟ یکم در موردش فکر کنید ، قرار نیست دو خط در مورد کاربرد غیر واقعی یه ارز خونده باشید بیاین گارد بگیرید و خزعبلات تفت بدید
ادمین لطفا تایید کن تا ببینیم باز ملت بی منطق ما چه توجیهی براش دارن
کسی تعصب روی ارزی نداره حتی بیت که امکان داره شب بخوابی ببینی صبح رفته ۱۵هزار ،پای هم همینه قیمت منطقی که بخواد بخوره با حجم توکن یک میلیارد همین قیمت یا نه دیگه تو بدترین شرایط ۳دلار اوکی واینکه من با احراز جعلی داخل بایننس هم ترید کردم،قضیه جنایت نیست که بیان احراز مویی چک کنن سر تحریم مجبوره بگه من از قانون آمریکا حمایت میکنم و کشورهای تحریمی خدمات نمیدم درضمن تا چند وقت پیش روز باز شدن شبکه رو اعلام کردن برای اولین بار نه اینکه چندبار گفته باشن،پای نتورک در مقابل خیلی ارز های بی هویتی که الان دارن ترند میشن اونم با مارکت میلیاردی که با ی دکمه ایجاد شدن فرق داره ۶سال رحمت کشیدن شبکه راه انداختن هم بشه همکاری کرد با بقیه شبکه و … و همچنین خرید و فروش همچین بقول شما الکیم نیست ولی قیمت قضایی ۳۱۴دلار چرت و پرتی بیش نیست
همچنطور که نات کوین پول شد واز هیچتبدیل به یک ارز شد پای هم امکان داره که بشه بس لطفا ببند در اون چاه فاضلاب رو بی زحمت شد شد نشدم فدای سرم که بازهم به تو ربطی نداره با تشکر در خروجی از همونجایی هست که اومدی
پسر خوب فکر اولا چند کشور تحریم هستن مثل ایران اگر با آی دی کارت فیک هم احراز کنن تقلبی نکردن فقط ارزهایی که تو این چندسال براش زحمت کشیدن رو بدست میارن و هر شخص با هر کارت شناسایی چه فیک چه اصلی فقط یک حساب میتونه داشته باشه، در مورد برداشت هم دلبخواهی نیست نسبت به استیکی که کردی و پاداش سرعت استخراج گرفتی مقداری رو برات واریز میکنه و از همون مقدار 9 درصدش رو نسبت به زمانی که استیک کردی از دو هفته تا سه سال اونو آزاد میکنه، اگر کسی مثال 20 هزار تا پای داشته باشه نهایت 500 تاش رو میتونه برداشت کنه
خخخخخ باید به حرفات خندید هر چیزی به اجماع جهانی برسه میشه ارزشمند حالا از طلا گرفته پول کاغذی تا بیت کوین …همین بیت کوین که میگی اوایل با این همه هزینه استخراج هیچ ارزشی نداشت… برو درمورد دوج کوین تحقیق کن ببین چی بود و چی شد …
تو اگه مغز تو سرت بود این حرفارو نمیزدی،،جای اینکه دهنتو باز کنی برو یکم بخون،احمق
یه مورد خنده دار تر دیگش اینکه میگن pi جایه دلار و بیتکوین میگیره:scream:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بعد همچین پروژه شاهکاری که 90 درصد کاربراش ایرانی ان و با یه مدرک جعلی بچه گانه kyc میکنن سازمان های اطلاعاتی و ارتش آمریکا جلوشو نمیگیره؟؟پشتوانه دلار ارتش آمریکاست بعد آمریکا میذاره همچین پروژه ای که اصلا به نظر من ارزی وجود نداره بیاد و جایه دلارش رو بگیره:rofl:![]()
![]()
![]()
اگه فقط ۲ دقیقه فکر میکردن و مغزشونو از حالت آکبندی خارج میکردن میفهمیدن چی در چیه
داداش عزیز حزعبلات رو تو میگی بعدشم مشکلی با انتقاد نداریم مشکلی با شعور طرف داریم که توهین میکنه به بقیه و مردم رو خر و میمون خطاب میکنه خودتم از همین دسته آدم هستی که ازشون طرفداری میکنی که توهین کنن وگرنه ما مشکلی با انتقاد نداریم هر کسی نظر خودشو میده و انشالله هم یه قیمتی بخوره که هر کسی این ارز رو داشته باشه واسه کل زندگیش بی نیاز باشه؛ مدیر جان هر کسی برات عزیز اینم تایید کن
قاطر شعورش از تو بیشتره
سیرابی برو به درس و مشقت برس بچه …
سیرابی اب و بریز همونجات که داره میسوزه
اندازه مای لیدی قیمت مبخوره؟