آلت سیزن در ژانویه 2025 می آید ![]()
$Total2 از همان الگوی ماه تقویمی مربوطه در سال 2020 پیروی کرده است.
$Total2 از آگوست تا اکتبر در هر دو سال 2020 و 2024 یک مثلث تثبیت کننده را تشکیل داد.
یک شکست در نوامبر 2020 و 2024 رخ داد.
یک ماه استراحت کوچک در دسامبر 2020 و 2024.
حرکات قبلی یک موج قدرتمند و سریع از ژانویه تا مه 2021 را نشان میداد. افزایش مشابهی از ژانویه تا می 2025 انتظار میرود.
#Altseason ممکن است فقط 5 ماه طول بکشد. این می تواند سریع و عظیم باشد.
من عین یه بنده خدایی تارگت تخیلی ۳۵تریلیون دلار داده واقعا تعجب میکنم
سلام.اولا پیروی از الگو ملاک نیس چون روند بازار با ورد دولت ها وشرگتها کلا عوض شده و تاریخ آلت سیزن با ورد بلک راک و ای تی اف ها دست خوش تغییراتی شد وگرنه الان باید اخرای آلت سیزن میبود .دوما. به این زودی آلت سیزن نمیشه ولی اگر بشه دیکع ۳۵تریلیون یکم جز محالات هس ولی تا ۸اای ۱۲تریلیون بله میشه …سوما …اگر بزارن بزارن بزارن آلت سیزن رخ بده …تامام …تایید کن برنامه
عزیز منم میگم اگه آلت سیزن شروع بشه نهایت مارکت تا ۸تریلیون دلار میشه ولی یه فردی به اسم بختیاری تارگت فضایی ۳۵تریلیون میده فقط بخاطره جذب مخاطب ولایک
لطفاً با برنامه صحبت کنید پسند آلت سیزن از ژانویه شروع میشه و و ارزش بازار 12 تا 20 تریلیون بالا میره این یادتون باشه و با سند دارم بهتون میگم فقط کافی ارز های با برنامه که در سال 2020 سقف تاریخی به جا گذاشتن باز حرکت کنند و خودتون یک دو دو تا چهار تا کنید ببینید ارزش بازار. چقدر میشه
ممنون لطفا تایید کن
اگه برعکس شد شوکه نشوووو چون ارزها فقط،بازی هستن برای جیب امریکا …پر شدن و جیب اکثر مردم خالی
هیچ چیز غیر ممکن نیست در این بازار
میشه یه تحلیل درباره ارز ویتا اینو بزاری برای من خیلی مهمه.
ادمین تایید کن لطفا
آره منم میتونم بگم ۴۸ تریلیارد ، ولی واقعیت چیز دیگریست
بیت خیلی خیلی زیاد احتمال داره تا ۷۰الی ۶۵بیاد پایین …بعد بره بالا ..ولی اگر تا ۷۰بیاد پایین به هیچ وجه تو سال ۲۰۲۵الت سیزن نداریم…همون طور که گفتم سال ۲۰۲۴الت سیزن نمیشه ونشد …الآنم میکم تا ۷۰بیارن آلت سیزن میمونه برای ۲۰۲۶و۲۰۲۷…
آقای محترم خواهشاتزمنفی ندین
فکر کنم از الت سیزین فقط آلتشو ببینیم😅
به دلایل خیلی زیاد غیرممکن نیست مارکت کپ 20و نزدیک 30 تریلیون دلاری فقط در مدت زمان 6 ماه حالا خواهیم دید از 2025 به بعد فقط از صدتا دلیل دو دلیل بزرگ میگم 1.ورود ترامپ با اون همه حمایت از بازار
2.ورود ایلان ماسک سرمایه گزار بزرگ و پست در حکومت ترامپ
فقط 6 ماه 2025 همچیو ثابت میکنه من نمیگم 30 ترلیون ولی مطمعنم همون نزدیکا خواهد شد و چارت مارکت کپ هم همینو میگه من حدسم بین 20 تا 22ترلیون دلاری
من هیچ نسبتی ندارم با اقای بختیاری حتی طرفدارش هم نیستم فقط منطق رو قبول خواهم کرد و میگم
این همه ارز رفتی ویتا اینو گرفتی بعد تحلیل میخوای بابا شت کوین تحلیل نداره