دوستان گلم سلام من یمقدار از خودم سرمایه گذاشتم یه مقدارم طلاهای زنم رو فروختم ریپل خریدم از قیمت۱۴۲۰۰ الانم تقریبا ۳۰ ملیون ضرر کشیدم ولی دلم هنوز که روشنه ولی هر لحظه که نگا میکنم هی میفته پایین بنظرتون از ضرر کشیدن دلم روشنه یا میره بالا یکم دلگرمی بدین لطفا حالا ضررم اشکال نداره این کوفتایی که هر روز زنم میزنه سرم ادمو کلافه کرد
میره بالا داداش عجله نکن اون موقه دو برابرشو برا زنت میخری نگران نباش
درک میکنم
در هر صورت اگه بخوایم حساب کنیم کار اشتباهی کردی
چون طلا نسبت به ارزش دیجیتال ضرر کمتری داره اگرم میبینی قیمتش تو ایران میره بالا بخاطر کم شدن ارزش ریاله
اما کاریه که شده اگر خریدی صبر کن تا اوایل اسفند دادگاهش شروع بشه برنده میشه بدون شک میبره دادگاه رو
وقتی رسیدی به پول اولیه ات بردار
و اینو بدون که هیچوقت چیزی رو نفروش برای ارز دیجیتال
ممنون از لطفت🌷
میره بالا صد در صد
حل میشه انشالله
چند ماه دیگه تو بهش سرکوفت میزنی نگه دار فقط صبر داشته باش
ی مدت اصلا نگاش نکن بی خیالش باش به وقتش ثمرشو میبری
نگرن نباش برادر،ریپل الان رو فنره،حسابی هم فشرده شده ،به زودی صعود میکنه اونم چه صعودی
دوست گلم ، طلا خودش عالیه ، برای هولد کردن . ارزها برای ترید بهتر و راحت تره ، ضمنا وقتی قیمت ریال بالا بره نرخ دلار و طلا هم پایین میاد ، چون بر اساس نرخ جهانی دلار بهم وابسته هستند ، لذا فرمایش همسر شما قابل انتقاده . با کاهش قیمت دلار و ارزهای دیجیتال شما شاهد کاهش قیمت طلا هم خواهید بود . ملاک سنجش رو دلار قرار بدید .
سلام
اگه به پولت نیاز نداری صبر کن درست میشه ولی اگه نیاز داری که اشتباه کردی و ضرر میکنی
میره بالا، فقط به خدا توکل کن
سلام
نفروش کار خوبی کردی ریپل گرفتی