پیش‌بینی مارکت کپ ۲۰ تریلیون دلاری در ۲۰۲۵

دوستان به چند دلیل خیلی بزرگ میگم اقای بختیار شاید دقیق نباشه ولی نزدیک به تحلیلش خواهد شد مارکت کپ 20تا 22تریلیون خواهد شد 6ماه 2025 خواهید دید

دلیل 1.ورود ترامپ بزرگترین اقتصاد دان و حمایتگر بیت کویین و بازار
2.به رسمیت شناختن بیت کویین توسط کشورها روسیه و ایران و غیره
3.مهم ترین دلیل چارت مارکت کپ نشون میده تا 20 تریلیون دلار میره برین نگاه کنین
4.خرید بیت کویین توی سقف بالای 100هزار قطعا بیت کویین 6 ماه دیگه سقف 220هزار میزنه حالا میبینین که شرکت های بزرگ چرا توی 100هزار خرید زدن
5.تمام رهبران حکومت ها علل خصوص کشور ایران تامید بر گسترش سرمایه گذاری ارز دجیتال کردن که رهبر جمهوری اسلامی هم علنی گفت

ایا غیر منطقیه مارکت کپ 20 تریلیون دلاری کاملا با دلبل و مدرک گفتم ک بدونین سال 2025 چخبر خواهد شد

لطفا تایید کن

هالا تموم شد هالا برو شیر کیگ تو بزار تو کیف برو بخواب که. فردا باید ساعت شش بیداری شی بری مدرسه ساقی محلتو هم پیدا میکنم با تیر تفنگ میکُشمش که دگه نبود

چند وقت پیش من در یک جلسه یی چند ساعته با آقای بختیاری عزیز

مباحثی برای میم کوین ها و کلیت مارکت داشتیم

بنده شاگرد کوچک بازار بعد از ساعت ها بحث و برسی قانع شدم که دقیقا

مارکت به 30 تریلیون و میم ها صدها برابر میشن

ایشون با مدرک از خروج سرمایه ها از شرکت های غولی همچون نزدک آرامکو و ده ها شرکت صحبت کردنند

و در مقابل صندق های ETF و ETP که در حال رشد شدیدی هستند
این حقیر سنگین ورود کردم هر روز و هر ساعت پیگیر هستم
انشاالله که همین جوری میشه
و همه ی دوستان سالی پر از رزق و روزی رو تجربه می‌کنند.

پس برا همین برق میره از بس مزرعه درست کردن با ماینر های توقیفی

اگه در جریان باشی رهبر ایران چند سال پیش علنی گفت بهترین و امنترین سرمایه گذاری بورس است
چندها جماعت نابود شد چند خانواده از هم پاشید حتی چند نفر خودکشی کردن

ایوبی ولی خا…مال

خریدهای بزرگ دید چندسالست خریدهای خرد که مردم عادین صبورنیستن دبدنبال حفظ سرمایه نیستن دنبال سودن

عقل نداری راحتی
رو حرف سیاستمدار ها و گفته هاشون حساب کردی:joy::joy:

اگر ایشان گفته یعنی می خوان پول هامون هر چند ناچیز رو مثل بورس بخورند حرامی ها.بعدشم.مردم پول ندارند اما پول نظام هم تاثیری در کریپتو نداره