هشدار در مورد تحلیلگران

یه کاربر هم هست اسم خودشو حق جو گذاشته دو سال قبل تارگت دلار 100 هزاری و 200 هزاری میداد و قسم میخورد عید 402 دلار 200 رو رد میکنه!

هیچی دیگه الان برگشته بدون اینکه به روی خودش بیاره داره باز تحلیل ارایه میده و از بقیه گله داره! وضع اقتصاد اصلا خوب نیست ولی مواظب اینجور آدما باشید تو دام شون گرفتار نشید

داداش چون تازه اومدی نمیدونی که سابقه پیامها کلا هست . یه پیام از من پیدا کن که من تارگت داده باشم ، چه تتر چه ارز دیگه ای .
کامنت های من تو صفحه تتر کلا انتقادیه و میدونم خیلی ها که وابستگی هایی به یه جاهایی دارن و کلا کشور و ارث باباشون میدونن نمی تونن کوچکترین انتقادی رو تحمل کنن .
تو اولیش نیستی و آخریش هم نخواهی بود .
پس بهتره لاستیکتو بفروشی که با گرون شدن دلار اونم گرون شده .

من تازه نیومدم، تازه حساب باز کردم و چند سال هست این صفحه رو نگاه میکنم و برعکس بقیه دروغ‌هات یادم نرفته.

اینم اون پیامی که میگفتی پیدا نمیکنم که به بقیه تارگت داده باشی، آدم لاستیک فروش باشه آدم‌فروش نباشه، شاید بقیه تارگت‌های ۱۰۰ و ۲۰۰ هزاری دو سال قبلت پاک شده باشند ولی از حافظه من که نرفتند و پیام‌هات خوب یادمه به قرآن قسم میخوردی تا عید ۴۰۲ ۱۲۰ رو رد می‌کنه! اون بدبختی که تو سقف دو سال قبل قسم و التماس تو رو دیده تو ۶۲ هزار تتر و دلار خریده تازه الان به اصل سرمایه‌ش رسیده! اونموقع طلا و ماشین و هر چیزی دیگه‌ای خریده بود الان چند برابرش سرمایه داشت پس الکی فاز مخا٫لفت با دول٫ت و حمایت از مردم بر ندار که فقط به جیب خودت هستی هر چند بقیه رو فریب داده باشی، جالب اینه به جای معذرت خواهی الان با وقاحت طلبکار هستی انگار اونی که دو سال قبل مردم رو گول میزد تو سقف تتر بخرند ما بودیم!