زیر پوستی زیرساختهایی داره محیا میشه. فال نیک میگیریم. علیرضا جان غیر خبر انتقال دوکوان به آمریکا خبر خوب چی داری برامون؟
سلام احمدجان! دیروز پیام گذاشتم. داراییهای tfl از ۳۱ دسامبر در چند مرحله سوزونده خواهد شد. شرکت ust هم برای فراهم شدن وثیقههای موردنظر، اعلام همکاری کرده. بهنظر میرسه، سال ۲۰۲۵ سال متفاوتی برای ustc خواهد بود.
اسم شرکت ترا هست ک ustc و lunc توکن های بومی اون شرکته مثل شرکت ریپل که توکن xrp رو داره بعد tfl دقیقا کی و کجا گفته که قراره دارایی ها بسوزوه و بایننس هم تشکر کرده خبرش کجاس ما هم بریم سرج کنیم و ببینیم نکنه cz یا ریچارد تنگ بهت ایمیل زده.
سلام. بله. Ust شرکت هم داره بهجای لودگی و مسخرهبازی برو یه کم مطالعه کن. حداقل برای خودت یه ذره حرمت و ارزش قائل نیستی برای عزیزانت ارج و قرب قائل باش لطفا. یه لحظه میای میشه ۸ .. دوباره ۹ و اظهار منجیگری که بعید میدونم نیتت خیر باشه. بدون تامل و اندیشه لطفا هرچه به مغز نداشتت میرسه رو بیان نکن. متاسفانه چیزی که من تا اینجا متوجه شدم دلیل خلاف اب شناکردنت دیده شدنه نه مطلع بودن و دلسوزی.
تشکر علی جان ،خیلی بامعرفتی
جناب توام مشکل دیده شدن داری انگاری! شرکت Ustc زیر مجموعه تراست. پسرجان اول طرفت رو بشناس بعد اظهار فضل کن و نقد کن. مثل اینکه فقط بعضیها میخوان در جواب هر پیامی فقط اظهار نظر کنند.. شما که مثلا علم غیب دارید و مشرف به همه چیز هستید و خریدار ustc عم نیستید و اکثرا مورد عنایت خاصه قرارتون میدند چرا نسنجیده حرف میزنید؟
خاک برسرت پسرم. حیف نون که گذاشتم سیکل بگیری . Ust یه شرکت چند ملیتی هستش که از استیبل کوین ها حمایت میکنه.
توهم توطعه داشتن یچیزی شبیه اینه اگه توییت زدن شرکت ترا منطورت باشه بقدری ربات و اکانت های توییتری هست ک ب محض خبر دار شدن سریع خبر رو پوشش میدن من راجبش خیلی اطلاعات دارم ک از اکانت های معتبره ولی قبلا از این ارز داشتم ک نزدیک ۱ ماهه فروختم و دلیل خاصی دارم وقتی زمانش رسید ب قول سی زد ب پیامم برمیگردم و اشاره میکنم و دلیلش رو میگم.
شرکت ی پرونده داره ک ژانویه و فوریه ادامه داره بعد اون احتمال ریپچ ustc هست.
اگه منطورت توییت یا ایمیل زدن ولیدیتورهاس ک با خیلی هاشون در ارتباطم اونا هم از چیزی خبر ندارن شاید الندیوس خبر داشته باشه ک چیزی نمیگه.
اینجا جای نظر دادنه اگه قرار باشه کسی چیزی بگ منم بلدم جواب بدم.