اعلامیه رسمی tfl: سوزاندن ustc

سلام! بیانیه رسمی tfl: از سی و یکم دسامبر دارایی‌های ustc رو در چند مرحله خواهند سوزاند و بایننس تشکر کرده از این اقدام ترا. موفق باشید و شیرین‌کام.

درود علیرضا جان خبر دارین در چند مرحله توکن سوزی میکنن منظورم چند ماه طول میکشه؟یا از دارایی ustc های TFL خبر دارین چه مقدار هستند؟

سلام
ضمن تشکر از اطلاع رسانی، لطفا منبع خبر رو هم بذارید

قرار بود ۳۱اکتبر بسوزونن.بعد شد دسامبر،حالا میگن چندمرحله تا کی؟!تا۵سال دیگه؟ای بابا.همش امید الکی میدن.گرچه من دارمش تا۱دلار

ابوطالب جان لطفا تحقیق کن و با تامل بخوون پیام‌ها رو. قبلا پل شاتل رو بستند الان موجودی کیف‌پول‌های شرکت ترا رو که دادگاه تا تاریخ ۳۱ دسامبر مهلت داده بود. این دو موضوع باهم فرق میکنه. پامپ ۱۷ درصدی دیروز هم به همین دلیل بود. رسما، اعلام کردند در چند مرحله می‌سوزنند.

درود! فعلا جزییات رو نگفتند. فقط رسما توییت زدند که ۳۱ دسامبر به تعهد خود عمل خواهند کرد. متاسفانه کسی از موجودی دقیق tfl اطلاع نداره اما دارایی ustc ترا زیاد هستند. یه حساب در بایننس ۱/۲۰۰ میلیارد ustc داره که بعضی گمان می‌کنند متعلق به شرکت ترا باشه.‌ خلاصه، اگه دادگاه ورود نمی‌کرد، شرکت ترا در این مورد شفاف‌سازی نمی‌کرد و حالا حالاها اقدامات جدی و عملی برای احیای شبکه انجام نمی‌داد.

درود و سپاس

علیرضا خان

درود! منابع فراونند. مهم‌تر از همه، خیالتون راحت من هیچ وقت بدون سند و مدرک نه اینجا و‌‌ نه حضوری در مورد موضوعی صحبت نمی‌کنم.‌ حالا چه‌قدر، شعارها و خط‌مشی‌ها اجرا بشه و عملکرد چگونه باشه بحثش جداست. اما چیزی که من طی این دو سه ماهه دارم دنبال می‌کنم، فضای بسیار مثبت و امیدوار کننده‌ای درباره repeg ustc شکل گرفته. اما کسی که میخواد سرمایه‌گذاری کنه باید خودش تحقیق کنه و با اگاهی و اراده خودش خرید کنه نه صرفا اطلاعات دیگران. در این صفحه هم ندیدم کسی بخواد دیگران را متقاعد کنه ustc بخرند. اما هستند شل مغزهای خودشیفته‌ای که احساس رابینهود بودن بهشون دست داده و انگار تا بارها رشد انچنانی نکنه آرام نمی‌گی‌گیرند.:laughing:. شاید هم وقتی میان این صفحه خاطرات شیرین زندگیشون یاداور میشه و بی اختیار لفاظی می‌کنند و هویت واقعیشون رو به نمایش می‌گذارند.

مشتی خودتو خسته نکن برای امثال پسر من!! با التماس ننش پول تو جیبیشو بهش میدم