با سلامی گرم متوجه شدید ی روز اقتصاد آمریکا ی روز جنگ اکراین ی روز اسراییل بروز نهنگها ی روز آلت سیزن ی روز هک ی روز دادگاه ی روز ،،،،،خلاصه ی جور وی بهانه میگردیم ی پول گیر بیاریم بکنیم تو این ارزها وبعد بشینیم تا 30درصد بیاد بالا بعد 20درصد میاد بالا میگیم کاش اون 10میلیون که اضافه کردیم 100تومن بود بعد آرام آرام با 2درصد 3درصد میاد منفی 30درصد وبهد حضرت بیت 5درصد یهو میریزه همه ارزها 10درصد میریزه بعد میآییم میگن حالا وقت خریده بابا 10ماه پیش همین ارز 000022بود مگه حالا000044هست که فکر میکنید پامپ کنه پولدار میشین آقایان برای سلامتی روانتان پیشنهاد میکنم با 2درصد بالا سود بگیرید برید سراغ ارزهای کف با ی ارز ازدواج نکنید دنبال افزایش سود و افزایش سبد باشید
من همیشه کامنتاتو میخونم اونم تو هر صفحه کامنت میزاری تو کلا روانی هستی اول تکلیف خودتو با خودت روشن کن بعد بیا به بقیه درس بده دوماه هم همه میدونم چی به چیه اگه آدمای کم عقلی مثل شما بذارن سرت تو آخور خودت باشه
ثالثا اگه چیزی بلدی نگه دار برا خودت این حرفای مفت تو به درد کسی نمیخوره من با سابقه ۶سال که سر و کارم با رمز ارزه به کسی جرات نمیکنم بگم چی بخرم چی نخر کی بخر کی بفروش
آخه قبلاً اینقدر اعصبانی نبودی فقط میگفتی ما حالا شاخم که میزنی مواظب باش شیرت خشک نشه
تحقیق کردم دیدم پرسنل صرافی هستی بابا دمت گرم از خودت دقیق تر رو نمیتونی تحمل کنی چطور 6سال تو این گروه میچری