شروع کار در ارز دیجیتال

سلام دوستان من هیچی بلد نیستم الان بخوام وارد بشم باید از کجا شروع کنم
فقط نگین از زمین‌های خاکی که خودم میدونم
اگه راهنمایی کنید چه کار باید بکنم
و اينکه چجوری بایستی خرید و چجوری از صرافی میشه خرید کرد
دم همتون گرم

دیر آمدی. صرافی بسته است🤣

برو گوگل روش خرید کردن را با کلیپ آموزشی یاد بگیر بعد یه چندتا ارز که کف قیمت هستن را پیدا کن ویه مقدار از سرمایه را خرید کن
دوباره اگر ریزش داشت باز هم پله ای خرید بزن فقط کیف پولت را خالی نکن سریع با صبر و حوصله وقتی ریزش داره خرید بزن از این شاخه به اون شاخه هم نپر و مدت زمان حداقل دوماه کارکن و بعضی وقتا یه نگاهی کن اما نه طمع داشته باش نه بترس
وقتی ریزش داشت نترس از کیف پولت بازهم هزینه کن و خرید بزن
اگر سود آنچنانی هم دستت گرفت طمع زیاد نداشته باش
فقط اگر صبرو حوصله نداری و هرچی داری میخاهی وارد بازار کنی اشتباه مبرم بهش میگن

به نظر من اصلا نیا قدر پولت رو بدون کریپتو قمار خونه است پولتو از دست میدی

سلام بچه ها لطفاً دقت کنید من با وجود سابقه ۵ ساله در رمز ارز ادعایی راجع به تحلیلگر بودن ندارم و صرفا دیدگاه خودم را وظیفه دونستم راجع به وضعیت موجود بازار بگم پس لطفاً این متن را مطالعه کنید، آقا من نمی‌دونم آلت سیزنی این بار هست یا نه ولی اگه همه چیز راهی که پیش گرفته را بره بعیده نزدیک و پر سود باشه به چند دلیلی که عرض میکنم بچه ها دیگه حتی ی بچه هم موقع تحلیل فاز ها ،موج شماری و استفاده از ساده ترین ابزار ها و اندیکاتور ها را بلده هی به حرف های متفرقه گوش ندید حدود ۸۰ درصد رمز ارز ها به تبعیت از بیت کوین از دوسال پیش که نزول تمام شد وارد فاز انباشت و کف سازی شدن و از حدود ۱ سال پیش روند صعودی را پیش گرفتن الان دیگه هر بچه ای, نه تحلیلگر هم به چارت نگاه کنه میفهه که یا ۵ موج تمام شده یا موج ۳ صعودی که بلند ترین موج از نظر شارپ و صعودی بودن تمام شده و حداکثر دیگه ما بعد از اصلاح و موج۴ که بین ۳ تا ۶ ماهه موج آخر صعودی را داریم و اگه آلت سیزنی باشه اونجا داریم که حتی اگه موج۵ ای که من امیدوارم باشه هم باشه بعید موج ۵ برابر با موج ۳ یا چند برابر اون باشه هر چند من امید وارم اینطور بشود و اما موضوع مهمتر اندیکاتور های کلیدی مثل rsi ma macdو چند تا اندیکاتور فرعی و دیگه سیگنال های بشدت منفی را میدن مثلا خودتانrsiبیت کوین سولانا یونی سواپ واکثر ارز ها را بررسی کنید می‌بینید که واگرایی منفی بشدت واضحی را می‌دهند و دلایلی دیگر که به دلیل طولانی شدن نمیشه به آنها اشاره کرد پس آقا به طور کلی و واضح ریزش و یا حداقل اصلاح داریم بسیار مواظب باشید و تا سیگنال مثبت قوی از کندل ها اندیکاتور ها و غیره نگرفتید و ترکیب نکردید دست به خرید هیجانی نزنید و لااقل پله ای خرید کنید باتشکر از وقتی که گذاشتید.

۵ ماه با وی اس تی خرید کن پول نیار یاد بگیر.

از زمین چمن مصنوعی شروع کن داداش

بنظر من وارد نشو اگه بلد نیستی ، فقط ضرر پشت ضرر ، من که یکی دو ساله تو این بازارم ، هر چن وقت یبار لیکویید میشم ، هیچ تحلیلی حریف هوش مصنوعی قوی و دست های پشت پرده این ارزها نمیشه ، از دور قشنگ بنظر میرسه ،اگه سودی هم بده پیرت میکنه تا بده همش باید پای چارت بشینی ،پس نیای بهترین کاره

این کریپتو اگر سود بده دوبرابر یا بیشتر ضرر داره چه مالی چه وقت و اعصاب :victory_hand:

آموزش ببین.بعد با پول کم خودتو محک بزن.اکادمی آموزش ترید علی اکبری،شامی و بیز آموز رایگانه تو اینترنتم موجود.بعد اگه وسعشو داشتید حتما دوره ترید ثبت نام کنید.احتیاط کن ،بوقتش بترس ب وقتش طمع کن و صبور باش

بلدی نمیخواد برادر چندتا ارز خوب بامشورت بخر نزدیکای عید بفروش شانست چی دربیاد خدامیدونه یا هزاربرابر میکنه یا نصف پول خودت میمونه

هجوم سرمایه های کلان و جدید فقط سمت میم کوین هاست

دنبال آلت کوین معتبر نباشید

از اتریوم معتبر تر نداریم ولی اگر ویتالین بوتریک رو ببینید

سازنده ی اتر
اون روز تو برنامه ی تلویزیونی دست کرد تو دماغش و مالید به دیوار

الان و حتی قبلا هم فقط میم کوین ها میتونند ابر پامپ کنند