سلام بچه ها لطفاً دقت کنید من با وجود سابقه ۵ ساله در رمز ارز ادعایی راجع به تحلیلگر بودن ندارم و صرفا دیدگاه خودم را وظیفه دونستم راجع به وضعیت موجود بازار بگم پس لطفاً این متن را مطالعه کنید، آقا من نمیدونم آلت سیزنی این بار هست یا نه ولی اگه همه چیز راهی که پیش گرفته را بره بعیده نزدیک و پر سود باشه به چند دلیلی که عرض میکنم بچه ها دیگه حتی ی بچه هم موقع تحلیل فاز ها ،موج شماری و استفاده از ساده ترین ابزار ها و اندیکاتور ها را بلده هی به حرف های متفرقه گوش ندید حدود ۸۰ درصد رمز ارز ها به تبعیت از بیت کوین از دوسال پیش که نزول تمام شد وارد فاز انباشت و کف سازی شدن و از حدود ۱ سال پیش روند صعودی را پیش گرفتن الان دیگه هر بچه ای, نه تحلیلگر هم به چارت نگاه کنه میفهه که یا ۵ موج تمام شده یا موج ۳ صعودی که بلند ترین موج از نظر شارپ و صعودی بودن تمام شده و حداکثر دیگه ما بعد از اصلاح و موج۴ که بین ۳ تا ۶ ماهه موج آخر صعودی را داریم و اگه آلت سیزنی باشه اونجا داریم که حتی اگه موج۵ ای که من امیدوارم باشه هم باشه بعید موج ۵ برابر با موج ۳ یا چند برابر اون باشه هر چند من امید وارم اینطور بشود و اما موضوع مهمتر اندیکاتور های کلیدی مثل rsi ma macdو چند تا اندیکاتور فرعی و دیگه سیگنال های بشدت منفی را میدن مثلا خودتانrsiبیت کوین سولانا یونی سواپ واکثر ارز ها را بررسی کنید میبینید که واگرایی منفی بشدت واضحی را میدهند و دلایلی دیگر که به دلیل طولانی شدن نمیشه به آنها اشاره کرد پس آقا به طور کلی و واضح ریزش و یا حداقل اصلاح داریم بسیار مواظب باشید و تا سیگنال مثبت قوی از کندل ها اندیکاتور ها و غیره نگرفتید و ترکیب نکردید دست به خرید هیجانی نزنید و لااقل پله ای خرید کنید باتشکر از وقتی که گذاشتید.
تلخی عمر بشر حاصل بی تجربگیست نقطه و زمان ورود و خروج مهمه
درود بر شما..
فقط اینکه شما کاملا تکنیکال تحلیل کردین.. در صورتی که ارزهای دیجیتال نشون دادن بیشتر فاندامنتال عمل کردن!
اقا اشتباه شد ![]()