در شرایط فعلی و کنونی با اخبار بدی ک برای تتر داره میاد ب نظر گربه میریم به ۸۷هزار تتر سپس ۱۰۲ هزار تتر سپس تحلیف ترامپ و قدرت گرفتن دلار ب دنبال آن سقوط شارپ بیت کوین تا حدود ۷۳ هزار تتر و سپس آغاز روند صعودی و آلت سیزن
چون اگر بیت کوین بعد از رفتن ب گپ قیمتی هفتاد هزار تتر فاندامنتال منفی داشته باشد صعودی درکار نخواهد بود ک من این تراژدی خیلی بعید میدونم
درهر حال با توجه به نتیجه گیری خودتون خرید و فروش کنید
اگر اون نامرد بیاد و بخواهد که دلار را تقویت کنه که دیگه هوچی به هیچی…قطعا شاهد بالا رفتن دامیننس تتر و ریزش بازار اونم چه ریزشی خواهیم بود و بقول شاعر که میگه هر که بالاتر نشست …استخوانش سخت تر خواهد شکست و اینجوری روسیه را حسابی بدبخت میکنند که رو بیت سرمایه گزاری کرده…مثل سالهای قبل که چون همزمان براشون سخت بود با چند تا واحد پولی تو اروپا درگیر بشن و با دون پاشی یه یورو ساختن و حالا فقط با یک یورو درگیرن(البته انگلیس نامرد تر از خودش پوند را کنار نگذاشت)
ممنونم از محبت و ادبیات زیبای شما حقیقت اینکه دامیننس بیت کوین تا ۴۸٪ و بعد ۴۰ ٪ بریزه خوبه من نمیگم آلت سیزن نمیشه چون دامیننس حداقل باید ۲تا ۳ ماه نزولی باشه ولی وقتی برای آلت کوین ها مفید هست ک بیت کوین یا درجا بزنه یا صعودی باشه ، چون اگه بیت کوین هم بریزه دامیننسش هم بریزه آلت کوین ها پودر میشن ، الانم من فقط چشم انداز خودمو در شرایط فعلی گفتم ، دیدیم یکسری دوستان میگن تحلیل بزارید نظرمو با دوستان گربه درمیان گذاشتم وگرنه حقیقت فکر نمیکردم به این زودی بیت کوین حتی مقاومت ۱۰۰هزار تترو رد کنه ولی کرد چون سه رقمی شدن بیت کوین برای معماله گران جنبه ی روانی خاصی داشت و الانم اگر کمی میگم دست ب عصا باشید بخاطر فاندامنتال خبر ریاست جمهوری ترامپی بود ک بیت کوین اینجوری بالا برد وگرنه اگه هریس رئیس جمهور میشد بیت کوین الان درگیر مقاومت ۶۹هزار تتر بود هنوز الان هم باید دید قانون گذاری های آینده ی آمریکارو برای ادامه ی حرکت صعودی بیت کوین درنظر بگیریم.
اینکه مسیر کلی بیت کوین رسیدن هر ساتوشی به ۱ تتر هست رو ک شکی در آن نیست ولی ما ب شرایط حال حاضر بازار کار داریم
گربه حقیقت فعلا تریدر هست و تا روند قطعی بازار براش مشخص نباشه هولدر نخواهد شد.