خطر شت کوین‌ها

جالبه که آرتین آرتینی و روزبه و behzad شدن تحلیل گر
پسر خوب چقدر سرمایه دارید شماها؟
من خونه و ماشین فرختم شما توپ فوتبال فروختید؟
آدرس کیف پول بدید آدرس کیف پول بدم مردم قضاوت کنند

تو فعلا معامله سل بگیر از هفت ملیارد برسی به ۷ ملیون :grin:

چون ادعا میکنی کلی ضرر کردی یعنی خیلی خفنی؟ خودتو کمتر خراب کن بسه دیگه حالمونو بهم زدی
چقدر دیگه میخوای با پیامهای بی معنی، اینجا رو اشغال کنی؟ دعواهاتو با اون آدما، بیرون این فضا حل و فصل کن.
بهتر نیست فضا رو به کسانی بدی که تحلیل درست و حسابی میکنن یا در مورد رویدادهای مثبت و منفی پیش رو هشدار میدن؟
هر بار میخوایم با خوندن کامنت های درست و حسابی یه تعداد آدم باسواد، چیزی به معلوماتمون اضافه بشه، باید افاضات و جفنگیات شماها رو ببینیم.

شما مشکلت اینه که فقط بخاطر مردم زندگی میکنی
پیام های منم بخاطر این بود که بدونید این کار زشته که وقت دوستانمونو بگیرید اگه تحلیل دارید بزارید نه اینکه یه ملتو بزارید سرکار به کسی چه ربطی داره که ای من خونه فروختم یا ماشین فروختم

سلام داداش خوبی سلامتی ببخشید اونروز که گفتی با دوملیارد ضرر فروختی به خدا تا سه روز همش فکر میکردم ناراحت بودم که چرا این کارو کردی
خوبه میدونستم آدم قوی هستی انشالله که سود خوب وعالی تو بازار کنی که از شرمندگی خانواده دربیای انشالله سود میکنی اصلا نفروش بیشتر از ضرر که میکنی اینه که تا آخر عمرت توهین میشنوی واین روز از یادت نمیره ضرر مالی جبران میشه ولی ضرر روحی روانی نه تا آخر عمر باهات هست
من زیاد سرمایه ندارم کل سرمایه ای که دارم خرید کردم همش 40تومانه ولی همش استرس دارم ولی می‌دونم تو امروزا چه می‌کشی نگران نباش برادر انشالله به امیدی خدا با سود خیلی خوبی میای بیرون
:folded_hands::folded_hands::folded_hands::heart::heart::clap::clap::clap: