هشدار در مورد هیجانی خریدن دلار

دلار هیچوقت ارزون نخواهد شد و رفته رفته قیمتش بیشتر خواهد شد ولی یه خواهشی دارم از دوستان که زمان افزایش‌های شدید، هیجانی خرید نکنید و مواظب همچین آدمایی باشید که تو نقش خیرخواه و دلسوز ظاهر میشن ولی فقط دنبال منافع شخصی خودشون هستند و هیچوقت هم عواقب حرفاشون رو گردن نمیگیرند و شما میمونید و ضرر خودتون

سقف تتر دو سال قبل نزدیک ۶۲ بود و دلار تو بازار آزاد نزدیک ۷۰ هم رسیده بود که این حرفا رو زده و علاوه بر اینا تارگت ۱۰۰،۲۰۰هزاری تا عید ۴۰۲ داده بود و بدبخت اونی که اونموقع تحت تاثیر جو این کاربر و موارد مشابه تو سقف خرید زده که تازه بعد از دو سال به اصل سرمایه اونموقعش رسیده! خودتون بشینید حساب کنید به جاش طلا و ملک و ماشین خریده بود چقدر سود میکرد الان

آره ، گرونی دلار و بی ارزش شدن پول ملی و فلاکت ملت همش تفصیر ماست که فقط گفتیم مسئولین بی لیاقتن و کاسه لیس هایی که همیشه درصحنه هستن تا دیگران رو تخریب کنن .
فعلا مردم هم گرفتار کسایی مثل شما و ارباباتون هستن .

چقدر هوچی‌گری میکنی و بحث رو عوض میکنی، وقاحت هم دیگه حدی داره

الان به جای طلبکار بودن باید بیای جواب بدی که چرا دو سال قبل تو اوج قیمت دلار، سیگنال خرید دادی و با جوسازی خریداران رو بدبخت کردی

باید بیای جواب بدی که چرا باز اومدی یه دروغ دیگه گفتی تا دروغ قبلی رو بشوری ببری، تارگت بود یا نبود؟ اگه بود چرا گفتی هیچوقت تارگت ندادی؟

مطمئنم پی‌ش رو بگیریم خودت به همون مسئولین بی‌کفایت و نالایق وصل هستی وگرنه یه بیسواد هم میدونه بیشترین استفاده از افزایش قیمت دلار رو خود دولت و مسئولان و آقازاده‌هاشون که دلار رانتی میگیرند میبرند خصوصا با فعالیت‌های پیاده‌نظام سایبریشون مثل جنابعالی که دو سال قبل ملت رو ترغیب میکردی تو اوج قیمت تا جایی که میتونند دلار بخرند
مطمئن باش هر فحشی بدی ده برابر بدترشو میتونم به بانیان وضع موجود بدم ولی یه لحظه شک نکن این حرفا و هوچی‌گری‌ها باعث میشه حرفای شما دلال‌ها رو که فریب‌دادن ملت بدبخت عادت‌تون شده فراموش کنم

سابقه پیام ها موجوده .
پیدا کن جایی که من گفته باشم ۱۰۰ هزار یا ۲۰۰ هزار میشه .
اگه نتونی پیدا کنی پس خفه شو .
دروغ تو ذات شماست .
همتون .