تجربه خرید سولانا در سال ۹۹

یادش بخیر سال ۹۹ فکر کنم تیر ماه بود به اسرار یکی از دوستان۴۰۰۰ هزار تا سولانا خریدم اون موقع رو ۶۰ سنت بود .الان که اومده رو این قیمتم فروشنده نیستم نگه داشتم واسه چند سال دیگه که قیمتش رو ۵۰۰ دلار اومد بفروشم برم واسم خودم عشقا حال اگر تریدر نیستی برو ارزی مثل کاردانو یا ریپل یا فانتوم یا سویی .پولکادات .ارز با پدر مادر دار بخر نگه دار واسه ۵ یا ۶ ساله دیگه اونوقت زندگیت از این رو به این رو میشه هر دقیقه هم نیا نگاه کن برو به زندگیت برس هولد کن و صبور باش.

یعنی تو کف کف خریدی
عجیبه😂

یعنی شما در آبان 1400 که سولانا شد 258 دلار (نسبت به تیر 99 حدود 370 برابر شد) نفروختی! صبر کردی تا دیماه 1401 که اومد زیر 10 دلار بعد دوباره صعودی شد و در فروردین 1403 رسید به 202 دلار (نسبت به دی 1401 حدود 20 برابر شد) باز هم نفروختی! و صبر کردی تا اومد پائین و باز صعودی شد و ماه گذشته رسید به 263 دلار باز هم فروشنده نبودی!
منتظر چی هستی عزیزم؟؟!!

با شاخی که ما از تعجب در آوردیم لطفا حال نکن چون غیر ممکنه تو ی این همه سال و این همه وقت با این همه بالا پایین شدن سولانا پول لازم نشدی و نفروخته باشی. توی رویا بمون و با ۴۰۰۰ تا سولانا نداشتت حال کن .

بله تو خوبی برو خیال بافیهاتو جای دیگه ای تعریف کن عزیز تو اکه پول داشتی نمیومدی اینجا چت کنی الان دنبال عشق و حال بودی برو داداش جون جای دیگه ای قصه تعریف کن

بلا نسبت ارش جان این حرفها را قدیمیا میگفتن بازم عذرخواهی میکنم (گوز بغل ک..). بزار دلش خوش باشه با رویا ی عشق و حالش . جواب شما منطقی و عقلانی بود.

خودسولانا هم پشماش ریخته …