غیرقانونی شدن تتر در اروپا

دیروز چند نفر توی یک ساعت آمدن گفتن سولانا میاد تا ۱۷۷ و بعدش ۱۶۰ و از اینجا پامپ میکنه
در صورتی که سولانا مقاومت ۱۸۳ حفظ کرد و بعد پامپ گرد

نمیدونم کی گفته شما مجبور هستید تحلیل بذارید
نکنید با این کار به دیگران ضرر وارد می‌کنید
مخصوصا به تازه واردا ضرر بزرگی می‌زنید

اره یکیشون من بودم گفتم تا ۱۷۹ میاد بعد صعودیه.با اون ۳ دلار اختلاف برشکست شدی:rofl::rofl::rofl::rofl:
برادر من شما مثل اینکه معنی تحلیل رو اشتباه فهمیدی تحلیل یک جور پیشبینی هست ۱۰۰ درصد هم برای بزرگ های ترید درست در نمیاد.
شما میخوای بری دنبال کارات یکی برات تحلیل کنه بعد هشدار قیمت بزاری سر اون تایم گوشی رو در بیاری معامله رو ببندی بعد توی اوج سود قشنگ با جیب پر پول بیای بیرون.
:rofl::rofl::rofl::rofl:
نه دادا از این خبرا نیست نبوده نخواهد بود حداقل باید ۶ یا ۷ ساعت وقت بزاری.اگه درامد میخوای.خود من روزی ۳ ساعت میشینم تحلیل این بچه ها رو میخونم مخصوصا تازه کارها رو چون بدون ترس ترید میکنن و ورود میزنن و اینها بهترین ها هستن.مخصوصا ایرانی ها که بهترین تو ریاضیات هستن.

اول اینکه خوشمزه کی بودی بامزه
دوم اینکه درست بخوان خودتم زیاد جدی نگیر وسط هر بحثی ننداز

چند تا کندل یاد گرفتی چند تا اندیکاتور اومدی فاز دستور دادن به من رو میگی
برو سماقتو بمک بچه جون😂
171.75
169

167.75
163

این 2تا ناحیه رو درآوردم داخل ناحیه روزانه
172
155
تارگت
500

بلاخره یروزی تارگت هات جواب میده و سولانا میاد روی این قیمت :grinning_face_with_smiling_eyes:

تو اگه تحلیلگر بودی که بعد ۳ سال اینجا دنبال کامنت گذاشتن نبودی
دانش و تخصص به سن و سال و مدت زمان ساخت اکانت نیست
درضمن اگه من تحلیل گذاشتم بیا اینطوری ادعا کن
فعلا که مدعی تحلیلگر بودن شما چند نفر هستید که چند روزه تارگت میدید امروز سولانا میاد روی ۱۶۲ :grinning_face_with_smiling_eyes:

بنظرم هرکسی باید برای خودش تحلیلگرحرفه ای داشته باشه تا اینکه مجبور نباشه هرتحلیلی راتوجه کنه یکی دوتاتحلیلگرمطمعن باشه کفایت میکنه

من صبرم خیلی خیلی زیاده ،،عجله ای در کار نیست
به غیر از صبر مدیریت سرمایه

من به خودم ایمان دارم

3سال رو اشتباه تحلیل کردی
7سال هستش

اگه تو جای آقای ایف بودی چکار میکردی
من چیزی رو به رخ نمی‌کشم ولی تحلیل گویایی همه چیز هستش و توصیه های ایف برای من
مثل تو خیلی زیاد هستن یک سری به فارکس فکتوری بزن
تمام ایرانی هستن که فقط بلدن عیب جویی کنند و فحش بدن

مشکل تو و امثال تو همینجوری هستش که بدون دانش بدون مدیریت سرمایه بدون هیچ اطلاعاتی همینجوری هر چی میاد به همه میگی

یا حق
فقط تا میتونی مطالعه کن و تمرین

پامپ کرد یعنی چی؟؟