آغاز موج دوم آلت سیزن

طلا خریدم
ارزها رفت بالا

طلا را فروختم و ارز خریدم‌
طلا رفت بالا و ارز اومد پایین

بیبی دوج داشتم فروختم فرداش پامپ شد
مانترا. داشتم فروختم پس فرداش پامپ شد

دلیلش را کسی میدونه
یا حرکات و تصمیمات من‌توسط ماهواره ها کنترل میشه

داداش چی میشه mad هرچی داری بفروشی

چون عجله میکنی و شاخه به شاخه میکنی چند ارز مد نظر داشته باش همونا رو هولد کن و اصلا از کاری که میکنی پشیمون نشو و شک نکن

دلیلش همین ها که نوشتی،دیگه به ضرر فکر نکن و مثبت فکر کن.امیدوارم خدا له شما و بقیه سلامتی و ثروت بده

فقط شما نیستی که به چنین موردی مبتلایی،شاید از هزار نفر بپرسی هشتاد درصد چنین اتفاقی براشون میفته.اما علتش چیه؟به نظر خودم بازارهای مالی به شدت توسط الگوهای روانشناسی و هوش مصنوعی و ترفندهای ذهنی در حال کنترل شدنه.دیدی شعبده بازها چطوری توجه ادمارو مدیریت میکنن؟همه دارن به دست راست نگاه میکنن ولی اتفاق اصلی در دست چپه.فقط اونهایی که با علم و تخصص و تجربه استراتژی دارن و پای اون وایمیستن بدون توجه به هر اتفاقی در بازار،برنده میشن

دقیقاً همین راهی که شما رفتی منم طی کردم وجدانا اگه IRIS و SSWP و DOSE داری بفروش که پامپ بشن اونوقت با هم حساب میکنیم:joy::joy:

تو رو خدا اگه فلوکی داری بفروش

ازین شاخه به اون شاخه نپر
صبر داشته باش

دقیقا مثل خیلی از ماها :rofl::joy:

اگه فلوکی داری بفروش بره بالا لطفا

دلیلش اینه انتظار داری درست لحظه ای که خریدی سود کنی نباید از این شاخه به اون شاخه بپری به چند تا ارزها خوب بخر بچسب بهشون و صبر کن تنها راه سود کردن همینه تحلیل و تکنیکال همشون حرف مفته فقط صبر تو این بازار جواب میده دیگه خود دانی

انگاری شما،من هستید

داداش رو شما سنسور وصل کردن..
منم اینطور بودم بعدا ارتقا پیدا کردم به این صورت که اگه به ارزی نگاه میکردم اون ارز میرفت بالا و وقتی ارزی رو میخواستم خرید بزنم با سرعت بیشتری بالا می‌رفت وقتی خرید تموم میشد اون ارز یهو با بیست درصد منفی بهم سلام میداد ..

خدایی هوش مصنوعی بلده رو کی نظارت کنه