سلام
اگر سناریوی اُفت قیمت دلار تا زیر ۲۰هزار عملی بشه به نظرتون چقدر روی قیمت ارزهای دیجیتال(بخصوص اتریوم) تاثیر میزاره و آیا این تاثیر مقطعی و موقت خواهد بود و بعد مدتی ارزهای دیجیتال روند صعودی خودشون رو پی میگیرن یا خیر؟
(دوستانی که واقعا تحلیل فاندامنتال وارد هستند لطفا راهنمایی کنید که همه استفاده کنند🙏)
ببین دوست عزیز، اول که تو هیچ دوره ای دلار تو ایران با افتی به ای شدتی که دولت اعلان کرده، مواجه نبوده، بعدشم ارزای دیجتال جهانیه، مثل بورس ایران نیست که دست چهارتا دزد بچرخه و جیب ملت رو خالی کنه، ارزای دیجتال همیشه نسبت به تورم دنیا صعود خوبی داشته و خواهد داشت، دلار ایران هم مثل همیشه نسبت به شرایط فلج اقتصادی موقت میاد پایین
بزار اینجوری بهت بگم یکی از دوستان من موقعی که ترون قیمت دلاری جهانیش 0.02550 بود اون موقع دلار 30 هزار تومن بود و ترون قیمت ریالیش بر حسب نرخ دلار که گفتم شد 845 که 200 هزار تا خرید بعدش دلار ریخت اومد روی 26 هزار تومن ترونم قیمت دلار جهانیش شد 0.03240 قیمت دلار 4 هزار تومن ارزون شد قیمت ترون نسبتا خوب و زیاد گرون شد خدمتت که ارز کنم تازه اونجا قیمت ترون شد 820 تومن خرید 800 فروش یعنی بازم تو ضرر بود و با ضرر سنگین فروخت رفت میخوام بگم تاثیر دلار خیلی خیلی بیشتره تا رشد خوده ارز الان قیمت ترون با این دلار اومده زیر 700 و دارندگان ترون به شدت ضرر کردن این قاعده برای همه ارز ها صدق میکنه
عزیز قیمت دلار توی ایران چه ربطی به قیمت ارزهای دیجیتال داره؟ مگه ارزهای دیجیتال ساخته ایرانه که با اخبار ایران پایین و بالا بشه؟