خاطرات و سودآوری در فلوکی و بیبی دوج

سلام بچه ها
دوسال پیش من پنجاه میلیون فلوکی خریدم (همه مسخرم کردند اونموقع) ماه قبل فروختم سود خیلی زیادی کردم
من با بخشی از پولم سه تا زندانی آزاد کردم( اشکال نداره بزار ریا شه)
صد میلیون پارسال بیبی خریدم
مطمئنم بیشتر از فلوکی بهم سود میده( شک نکنید)
با بخشی از سودم بازم زندانی آزاد میکنم( بازم میخوام ریا کنم) دنبال ثواب نیستم همین که یه پدر بره پیش زن و بچش شب عید خوشحالم میکنه هفته قبل با یکی از زندانی هایی که آزاد کردم رفتیم فوتبال اون نمیدونه من پول آزادیشو دادم وقتی اون میخنده انگار کل دنیا داره میخنده
خیلی حس خوببه بچه ها
بچه ها تا میتونید بخرید بخرید بخرید( وبا سودتون حرکتی بزنید که حال دلتون خوب شه همه زندگی پول نیست بخدا)
بچه ها این ارز بدجوری میترکونه شک نکنید
این ارز همه رو میلیاردر میکنه از ما گفتن بود دوستان
بماند به یادگار۱۴۰۳/۱۰/۹

رضا رضا رضا این سری خودتو میگیرن ما می‌آییم نجاتت می‌دیم :kissing_face:

انشالله خدابخاطر قلب پاک امثال شماها هم که شده یه فرجی میکنه مطمعنم،

درود به شرفت،درود به انسانیتت،درود به قلب و روح بزرگت
:crown::crown::crown::gem_stone::gem_stone::gem_stone::nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet::heart::heart::heart::hamsa::hamsa::hamsa::rose::rose::rose::collision::collision::collision::collision::flexed_biceps::flexed_biceps::flexed_biceps::flexed_biceps::flexed_biceps::flexed_biceps::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::rose::rose::rose::rose::rose::rose::sports_medal::sports_medal::sports_medal::sports_medal::sports_medal::1st_place_medal::1st_place_medal::1st_place_medal::1st_place_medal::1st_place_medal::1st_place_medal:

سلام داداش
دمتگرم واسه کارت

دوسال پیش تا یک ماه پیش چقد از فلوکی سود کردی؟!؟!

و الان چقد چه مقدار توکن بیبی دوج خریدی؟!

فضولیه ولی فک کن کنجکاویه♥️

سلام آقا رضا .حالا شوخی یا راست .نفس کارشما خداپسندانس..یه سوال : چقدر آینده بی بی دوج و قبول داری بااین همه حجم بالای توکن؟؟

واقعا شما کار پسندیده ای کردید و آنقدر انرژی مثبت میدین احسنت

افرررین دقیقا چیزی که همیشه تو ذهنمه همش میگم خدا یه سود تپل بهم بده اولین خرید و کاری که با اون پول و سودم میکنم یه کار خیر و کمک میکنم بعد واسه خودم خرج کنم الهی امین …خدایا غیر لز پول قدرت بخشش و خرج کردن پول رو هم بهمون بده و ظرفیت که مهمترین اصله

به امید روزی که به زودی میاد حداقل سه صفر کم کنه

کصشر نگو لطفا فقط ساکت هیسس خفه فعلا حالمون خیلی خوب نیست

امیدوارم خدا هزاران برابر بهت عوض بده آقا رضای عزیز🙏