خدایا شکرت
برای همه روزهایی فکر میکردیم تکراریه اما میتونست اتفاقای ناگواری برامون بیفته و نیفتاد بینهایت شکرت
خدایا شکرت امروز رو هم نشونمون دادی
خدایا شکرت برای نفسهای مادرم که میخام دنیات نباشه اگر مادرم نباشه
خدایا شکرت دوستان خوبی دارم
خدایا هرچی شکرت کنم برای نعمت سلامتی کمه
خدایا شکرت من بی سواد هم تو این بازار هستم اگر سود کنم بینهایت شکرت اگر ضرر کنم شکرت که تجربه ای بدست آوردم که از سر لطف بی پایانت اراده تو با اراده من همراه بوده ![]()
![]()
خدایا ب سرزمین ما باران رحمتت رو بفرست ما آدما هیچ بخاطر چرندگان و خزندگان و پرندگان بیابان هایت باران بفرست:folded_hands:![]()
خدایا هرچی میخای بهمون بدی قبلش ظرفیتش رو بده مارو خودت آفریدی میدونی که جنبه خیلی چیزها رو نداریم ![]()
خدایا شکرت که همیشه دستت پشتم هست و حست میکنم
خدایا بخاطر هرچی دادی شکرت از سر لطفت بوده ندادی بازم شکرت از سر حکمتت بوده ![]()
![]()
خدایا ما پر نقص هستیم اگر خطایی دیدی رفاقتی بگذر ![]()
![]()
![]()
خدایا مارو و مملکت مارو از شر ظلم و ریا و علی الخصوص جهل رهایی بخش:folded_hands:![]()
خدایا مردم مملکت مارو اول سلامتی و تندرستی بعد اینقدر روزی بده که در باورشان نگنجد جوری که همشون بشن واسطه رحمتت:face_blowing_a_kiss:![]()
خدایا این جمعی که تو این بازار هستند چنان سود کنند نتونن رقم هاش بخونن از کرمت من که میدونم خزانه تو بی انتهاست به همه بده ![]()
![]()
![]()
خدایا رزق مارو آلوده ب چاپلوسی و مایه خالی و بقیه چیزها مکن ![]()
![]()
خدایا بحق یگانگیت هیچ پدرومادری نه در ایران ما در هیچ کجای هستی شرمنده خانوادش نشه ![]()
![]()
![]()
خدایا مارو از دروغ و حسادت و تزویر و ریا و همه فازهای منفی مصون بدار:folded_hands:![]()
![]()
خدایا خیلی چاکریم بخدا
خدایا امروز که هستیم خشکل بنویس ما فردا هم بتو امید داریم.
ای قدرت مطلق ممنونتم برای همه چیز پس شکرگزارتم لحظه به لحظه ![]()
![]()
![]()
سلام دوستان عزیز امیدوارم حال دلتون شاد و تنتون سالم و جیبتون پر پول ![]()
![]()
![]()
![]()
چقد دعاهاتون و شکر گذاریتون قشنگ و دلنشینه
سلام عرض ادب انشاالله که همیشه تنتون سالم دلتون شاد جیبتون پر پول باشه
واقعاً قشنگه کاش هر روز همینجوری چند نفر تو هر ارزی پیام بزارن تا حداقل اونایکه استرس زیاد دارن یه کم آروم بشن واقعاً ممنونیم ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()