خدایا شکرت
برای همه روزهایی فکر میکردیم تکراریه اما میتونست اتفاقای ناگواری برامون بیفته و نیفتاد بینهایت شکرت
خدایا شکرت امروز رو هم نشونمون دادی
خدایا شکرت برای نفسهای مادرم که میخام دنیات نباشه اگر مادرم نباشه
خدایا شکرت دوستان خوبی دارم
خدایا هرچی شکرت کنم برای نعمت سلامتی کمه
خدایا شکرت من بی سواد هم تو این بازار هستم اگر سود کنم بینهایت شکرت اگر ضرر کنم شکرت که تجربه ای بدست آوردم که از سر لطف بی پایانت اراده تو با اراده من همراه بوده ![]()
![]()
خدایا ب سرزمین ما باران رحمتت رو بفرست ما آدما هیچ بخاطر چرندگان و خزندگان و پرندگان بیابان هایت باران بفرست:folded_hands:![]()
خدایا هرچی میخای بهمون بدی قبلش ظرفیتش رو بده مارو خودت آفریدی میدونی که جنبه خیلی چیزها رو نداریم ![]()
خدایا شکرت که همیشه دستت پشتم هست و حست میکنم
خدایا بخاطر هرچی دادی شکرت از سر لطفت بوده ندادی بازم شکرت از سر حکمتت بوده ![]()
![]()
خدایا ما پر نقص هستیم اگر خطایی دیدی رفاقتی بگذر ![]()
![]()
![]()
خدایا مارو و مملکت مارو از شر ظلم و ریا و علی الخصوص جهل رهایی بخش:folded_hands:![]()
خدایا مردم مملکت مارو اول سلامتی و تندرستی بعد اینقدر روزی بده که در باورشان نگنجد جوری که همشون بشن واسطه رحمتت:face_blowing_a_kiss:![]()
خدایا این جمعی که تو این بازار هستند چنان سود کنند نتونن رقم هاش بخونن از کرمت من که میدونم خزانه تو بی انتهاست به همه بده ![]()
![]()
![]()
خدایا رزق مارو آلوده ب چاپلوسی و مایه خالی و بقیه چیزها مکن ![]()
![]()
خدایا بحق یگانگیت هیچ پدرومادری نه در ایران ما در هیچ کجای هستی شرمنده خانوادش نشه ![]()
![]()
![]()
خدایا مارو از دروغ و حسادت و تزویر و ریا و همه فازهای منفی مصون بدار:folded_hands:![]()
![]()
خدایا خیلی چاکریم بخدا
خدایا امروز که هستیم خشکل بنویس ما فردا هم بتو امید داریم.
ای قدرت مطلق ممنونتم برای همه چیز پس شکرگزارتم لحظه به لحظه ![]()
![]()
![]()
سلام دوستان عزیز امیدوارم حال دلتون شاد و تنتون سالم و جیبتون پر پول ![]()
![]()
![]()
![]()
هیچوقت تو زندگیم نه فاز شما رو درک میکنم نه میتونم بفهمم چی دارید میگید اصن
درود بسیار به شما دوست عزیز که این صحبتهای شیرین و انرژی های مثبتی را برامون گذاشتی.خیلی ممنون. درسته هممون گرفتاری ومشکلات خاص خودمون رو داریم ولی یک وجودی بنام خداوند متعال وجود داره که هوای کل بندگانش رو داره.زندگی موفق همیشه با سیگنالهای مثبت وانرژی های مثبته که بوجودمیاد
الهی امین
دمت گرم
معلومه شما هم از ما هستید ما کنار هم قدرت نیرو داریم اگه تونستی دست ما رو هم بگیر بلند کن نیازمند دعا
چه دعاهای قشنگی، خدا بهتون خیر و برکت بده ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ما همه جزئی از وجود خداوندیم ما ب بزرگترین قدرت کائنات وصلیم هیچ کس بر دیگری برتری ندارد شکرگزار باشیم خدا جوابتون میده
یروزی امیدوارم بزودی خداوند معجزاتش رو بهتون نشون بده اونوقت با اشتیاق شکر گزاری میکنی بخود خدا قسم حداقل جوابی من گرفتم اینه که بیت بریزه یا رشد کنه درک میکنم از کنترل من خارجه پس میگم خدایا هرچی تو بخای همونه ما تسلیم خواست و اراده تو هستیم امکان نداره خدا بد کسی رو بخاد حداقل اینجوری استرس و حرص و جوش ندارم
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه نمیتوانم تغییر بدم
یعنی اینکه نه تنها من بلکه همه مارکت ایران تاثیری روی صعود و ریزش بیت نداره چرا خودم دیوونه کنم:sweat_smile:![]()
![]()
اینجا رو با مسجد اشتباه گرفتید
چقد بیکاری عقده مشق داری بچه؟