سلام لطفا بگین چکار کنیم صرافی خرید و فروش رو بسته و میگن ایران بازار کریپتو رو تحریم کرده من که سرمایه ام اینجاس .لطفا راهنماییم کنید
چرا چرت میگی خرید و فروش آزاده
ریالی هم میتونی برداشت کنی
واریز هم شناسه دار میتونی
پس چرا جو منفی میدی
این حرفا چیه، ایران که خودش تحریمه دیگه نمیتونه خودشو تحریم کنه و میدونی چند ملیون نفر دارن نون در میارن کشور میریزه بهم، بعدم صرافیا برا برداشت مشکلی ندارن برا واریز هم از طریق واریز شناسه دار، شناسه و شبا رو بهتون میده یاداشت کنید و از طریق عابر بانک یا همراه بانک واریز کنید
کی میگه اجازه نمیدن؟ من۴تاصرافی ایرانی دارم الان همشون اجازه خریدو فروش رو میدن حتی من امروز ریال برداشت کردم
فقط واریز درگاهی رو بستند
خریدو فروش رو نبسته.. واریز پول ممنوع شده…میتونی از صرافی بپرسی اونجا روش واریزو میگن… برداشت مشکلی نداره ![]()
![]()
تا زمانی که سرمایت تو کیف پولت و کلیدش دست خودت هست جای هیچ گونه نگرانی و دلشوره رو نداره
دارایی شما داخل صرافی است یا داخل کیف پولتان؟
خانم عزیز کجا خرید و فروش بستن.واریز پول به صرافی هارو بستن.
با شماره شبا با نام واریز شناسه دار میتونی به صرافی ها پول انتقال بدین
به خواطر ترس از تحریم آمریکا فعلا داره خبرهای این چنینی رو میندازه وسط،،،،مثل مردی شب تو کوچه تاریک بلند آواز میخونه که خودش نترسه،،،مسعولین ایران هم اینگونه رفتار ازشون فقط به خواطر ترس از آینده هست،![]()
جلو واریز و برداشت شتابی مسدود کردن گزینه واریز شناسه فعال که زمان بره تا واریز یا برداشت بشه که به نفع تریدر نیس