سلام ازخرید ارز بیبی نیرو جا نمانید همه دارن میگن بهش شیبای بعدی البته میگن یک تیم قوی داره
اول خوب سرچ کنید بعد اقدام به خرید کنید
همین شیبا یادم هست یک سری از دوستان فعال کریپتو میامدن داخل سایتها آمار میدادن ولی همه دیسلاک میدادن یک تیلیارد توکن شیبا فقط با یک میلیون تومان خرید میزدی بعد شش ماه شیبا شد یک تومان یعنی سرمایه شما میشد یک تیلیارد وای انشالله ارز بیبی نیرو هم هر کس خرید زده به سود خوبی برسه
دوستان اول تحقیق کنید بعد برای دوستان کامنت بزارین تا همه استفاده کنن من الان تو تا ارز دارم سه سال پیش بعد پامپ شیبا خریدم زمانی که به پنج صفر رسید بود خرید سنگین انجام دادم الان هم تو سود هستم بیبی دوج هم خریدم از اون هم تو سود هستم یادمه به هر کس از دوستانم میگفتم من میخوام بیبی دوج با شیبا بخرم منو مسخره میکردن الان خودشون پشیمون هستن از این بازار کسی خبر نداره فقط با تحقيق اقدام به خرید کنید یک چیز خیلی مهم تو این بازار هست واسه پولدار شدن فقط اینکه که جفت شش بیاری ارزی که خریدی رشد کنه
سلام دوست عزیز آفرین بر شما که میگی من پیشنهاد دادم با عقل خودتون خرید کنید ولی من راجب همین بیبی نیرو تحقیق کردم میگن آینده خوبی داره تیمش هم همه کار بلد هستن مثل بیبی دوج رشد خوبی داشته باشه
سلام زمان همه چیز مشخص میکنه دوست عزیز
انشاالله هر کس داره سود خوبی بکنه هر کس هم نداره از این شیبا سود کنه
در ضمناً واسه رشد ارز نهنگ لازم هست خرید بزنه نه مایی با ۲۰ دلار توقع داریم …