خرید پپه: ریسک و امید

pepe همین الان 18،000 تا اضافه کردم به کیف پولم. قیمت ب تومان 1،400. اگه تا سال دیگه همین موقه مثل الان فلوکی بشه 14،000. 250میلیون سود میکنم ( یه حسی میگه 1$ میشه😻
چرا ؟. ۲ ماه قبل خاستم 18,000 تا بخرم. قیمتش 400 بود ب ریال
که اگه می‌خریدم الان 18 میلیون تو سود بودم. بخاطر نظر شما ک گفته بودید پامپ نمیکنه. کنسل کردم. الآنم 18,000 تا خریدم.
1 بار تو زندگیم ریسک کردم. مگه میخاستم با این پول کدوم کوه رو جابجا کنم ها؟. بالا نرفت هم ک نرفت فک کن الکی خرج کردم :sweat_smile:

بچه ها. ریسک کنید. ارزشش رو داره :rose::folded_hands:.
سال 1399 میخاستم 100 میلیون بدم بین کوین. که 700 میلیون بود قیمتش. ریسک نکردم و نگرفتم مثل سگ هم پشیمون شدم الان.

پس الان نمیخام 2 سال دیگه که pepe شد 10 15 دلار. حصرت بخورم. به امید اهورامزدا :mending_heart::raising_hands:.

1403/10/9. مخلص شما. بابک :wink:،

عمر حضرت نوح لازم تا بشه ده دلار :roll_eyes::roll_eyes:

واقعا این حرف درسته بره کسی که زیر ۲۰۰میلیون داره بهترین کار ارز دیجیتال هستش میخوای چیکار کنی باهاش نهایت میتونی ۲۰تا ۳۰ گرم طلا بخری که اونم سود نیستش که حفظ پوله اینجا به دلار سود میکنی به اینجا میگن سود واقعی تو ایران هرچی بخری فقط حفظ پوله بدرد نمیخوره

چی مگی ۱۵ دلار!!!

داداش آرزو کن بشه فعلأ ۱۰۰تومن من بهت یه شیرینی میدم

یه جور میگی سود انگار حتما سود صد درصد میکنی خیلیا هستن کل اموالشون تو این بازار باختن

سلام. بله شک نکن

۱۸۰۰۰ هزارتا ینی ۲۶ هزارتومن پول داده درسته ؟؟:roll_eyes:<span class=“ql-cursor”“>

اصلا ۱۵ دلار نمیرسه در بهترین حالت سال۲۰۳۰ میشه یک دلار