تحلیل‌های یوتیوب: نظر شخصی

دوستان این نظر من و ملاک خرید و فروش قرار ندین خواهشا خدا شاهده دوست ندارم یک نفر هزارتومن ضرر کنه
ولی تو یوتویب سرچ کردم یک نفر هست سیاه پوسته تحلیل ارز میکنه گذشته کانلشو نگاه کردم توربو رو پیشینی ۱۰۰برابر کرده بود که اتفاق افتاد چند ماه پیش هم این ارز fitfi رو پیش بینی ۵۰برابر کرده حالا نمیدونم طبق چی میگه مشخص نیست نمودار تحلیل نمیکنه فقط حرف میزنه البته pepeهم گفته چند ماه پیش که په په هم بالای ۱۵۰۰درصد داد حالا من خودم صبر میکنم تا اوایل بهار ببینم چی میشه اون وقت سود داد ضرر داد میفروشم ولی خواهشا خرید نزنید رو حرف من فقط نظر بود تحقیق کنید حق نگهدار

خدا نگهدار داری می ری درم پشت سرت ببند بعد از تو سایه می ری لباس گرم تنت باشه نچایی یه وقت خوشگل پسر !!

تو به اون سیاه پوسته هم گوش کنی باز مثل یه پیرزن ناله و نفرین میکنی:sweat_smile::rofl::joy:

زدی تو خال داوود جان این همون کیوونیه که می اومد چیز اضافه می خورد !! حالا برا ما شده تحلیلگر :woozy_face:

بدردنخور آه خیلیا دنبال توعه از۱۰ماهپیش گفتی بخرین میره بالا خداازت نگذره بی …

چرا آخه انقدر پست و حقیری تو سعید کیهانی ؟؟؟؟ نقطه خروج دادم می گی حواسم نبوده !! بابا تو دیگه چه کثافتی هستی

میثم کونا چرا پیام هام حذف میشه میثم وه منالی بان شوالی مردش هستی شماره بزار تا ببینم کجای بیام بالا سرت تو اگه مرد بودی بعد یه ۱سال فراری نمیشدی الان بازار کمی صعودی شده برگشتی