سلام خدمت دوستان
اپدیت و تحلیل جدید از ارز sui
اول از همه چیز دقت کنید 30 دسامبر قراره اروپا معاملات تتر را متوقف کنه و اگر تثبیت بشه احتمال واکنش شدید روی کل بازار هست و اگر تتر دارید برای احتیاط تبدیل کنید به یک استیبل کوین دیگه وریسک نکنید…
برای سویی دوستان ما 3 ژانویه یعنی جمعه ازاد سازی توکن را داریم که همون یک درصد ماهانه هست.
حجم معاملات روزانه از سه میلیارد دلار اومده رسیده به 600 میلیون دلار.
در تایم فریم چهارساعته ما داخل تریدینگ رنج گیر کردیم که میشه محدوده 3.50 تا 4.90 و در حال حاضر داریم میریم به سمت کف باکس رنج البته اگه این حمایت قوی در محدوده 4 دلار را از دست بدیم.
از اونجایی که بیت کوین موتور متحرک بازار هست اگه بتونه 91 هزار دلار را از دست بده میتونیم تا 85 الی 78 پایین بریم.
من اگه یک ماه پیش بهتون گفتم رو قیمت بالا خرید نکنید برای خودتون بود وگرنه سود و ضرر شما از جیب من کم نمیشه الان اونایی که اومدن از روی هیجان تو سقف خریدن دست به دامن خدا شدن که بره بالا پس سعی کنید در جای مناسب خریداری کنید.
از اونجایی که من چارت سویی را هر لحظه دارم دنبال میکنم به نقاط حساس واکنش و خیلی سریع میره بالا یعنی ما اگه بخوایم روی 3.50 وارد بشیم باید نزدیکای اون محدوده خرید بزنید چون یک لحظه میاد پایین شدو میزنه و میره بالا و جا میذاره خیلی ارز بد تکنیکالی هست.
دقت کنید:
ما اگر قبل از خبر تتر و اروپا به کف کانال برسیم و خبر مثب بیاد خب بدونه شک تریدینگ رنج شکسته و به زیر 3.50 خواهیم رفت ولی اگر رو همین محدوده چهار دلار بازی کنیم و بعد خبر بیاد اونموقع میتونیم تا 3.50 بریم.
اونایی که ماه پیش حرص میخوردن از بازار جا موندن و میگفتن نینجا مقصری میتونند همین محدوده چهار دلار تا 3.50 دلار خریدهاشونا بزنند قیمت حتی از ماه پیش هم پایینتره
ولی اونایی که با تحلیل من پیش میرن میتونند اولین پله خرید را در محدوده 3.50بزنند و اگر اخبار تتر مثبت بود و تایید شد احتمالا تا 2.80 بریم پایین پس پله دوم بین 2.80 تا 3 دلار و اگه اوضاع خیلی بد شد اخرین پله خرید بین 2.20 تا 2.40
پس همه پولت را یکجا خرید نزن.
در کل یکماهه دارم میگیم ریزش و اصلاح داریم و اونایی که گوش کردن سود کردن اونایی هم که گوش نکردن نشستن دعا میکنند.
مثل همیشه هولدرها کاری به ریزش نداشته باشن چون سویی برای یکی دو سال اینده قیمتش میتونه تا 20 دلار برسه .
اگر هم قصدتون هولد بلند مدت هست هر جایی بخرید سود کردید و دنبال حاشیه نباشید که فلانی گفت 3.50 فلانی گفت 3 پنجاه سنت پایین و بالا براااای هولد بلند مدت اونقدر تاثیری نمیذاره پس ریسک نکنید.
در نهایت از اونجایی که دوستان ناراحت میشن میگن که 60 به 40 را از خودت درمیاری و راه فرار میذاری واس خودت باید بهتون بگم من به هیچ کس بدهکار نیستم و از روی انسانیت از احتمالات پیش رو مطلعت میکنم و این 60 به 40 را استاد پور صمدی به من اموزش داده و از خودم در نمیارم .
اگر پله اول روی محدوده 3.50 تا 3.60 خرید زدید و قیمت اومد بالا پله دوم میتونید روی 4 دلار حجم اضاف کنید و پله اخر بعد از شکستن باکس که میشه محدوده 4.90 ولی اگر قیمت رفت پایین طبق قیمتهایی که گفتم.
چون پیامها دیر تایید میشه بهتون از الان گفتم که اطلاع داشته باشید
موفق باشید در پناه خدا
ارادتمند شما
Ninja