تحلیل sui: هشدار و پیش‌بینی

سلام خدمت دوستان
اپدیت و تحلیل جدید از ارز sui

اول از همه چیز دقت کنید 30 دسامبر قراره اروپا معاملات تتر را متوقف کنه و اگر تثبیت بشه احتمال واکنش شدید روی کل بازار هست و اگر تتر دارید برای احتیاط تبدیل کنید به یک استیبل کوین دیگه و‌ریسک نکنید…
برای سویی دوستان ما 3 ژانویه یعنی جمعه ازاد سازی توکن را داریم که همون یک درصد ماهانه هست.
حجم معاملات روزانه از سه میلیارد دلار اومده رسیده به 600 میلیون دلار.
در تایم فریم چهارساعته ما داخل تریدینگ رنج گیر کردیم که میشه محدوده 3.50 تا 4.90 و در حال حاضر داریم میریم به سمت کف باکس رنج البته اگه این حمایت قوی در محدوده 4 دلار را از دست بدیم.
از اونجایی که بیت کوین موتور متحرک بازار هست اگه بتونه 91 هزار دلار را از دست بده میتونیم تا 85 الی 78 پایین بریم.
من اگه یک ماه پیش بهتون گفتم رو قیمت بالا خرید نکنید برای خودتون بود وگرنه سود و ضرر شما از جیب من کم نمیشه الان اونایی که اومدن از روی هیجان تو سقف خریدن دست به دامن خدا شدن که بره بالا پس سعی کنید در جای مناسب خریداری کنید.
از اونجایی که من چارت سویی را هر لحظه دارم دنبال میکنم به نقاط حساس واکنش و خیلی سریع میره بالا یعنی ما اگه بخوایم روی 3.50 وارد بشیم باید نزدیکای اون محدوده خرید بزنید چون یک لحظه میاد پایین شدو میزنه و میره بالا و جا میذاره خیلی ارز بد تکنیکالی هست.
دقت کنید:
ما اگر قبل از خبر تتر و اروپا به کف کانال برسیم و خبر مثب بیاد خب بدونه شک تریدینگ رنج شکسته و به زیر 3.50 خواهیم رفت ولی اگر رو همین محدوده چهار دلار بازی کنیم و بعد خبر بیاد اونموقع میتونیم تا 3.50 بریم.
اونایی که ماه پیش حرص میخوردن از بازار جا موندن و میگفتن نینجا مقصری میتونند همین محدوده چهار دلار تا 3.50 دلار خریدهاشونا بزنند قیمت حتی از ماه پیش هم پایینتره
ولی اونایی که با تحلیل من پیش میرن میتونند اولین پله خرید را در محدوده 3.50بزنند و اگر اخبار تتر مثبت بود و تایید شد احتمالا تا 2.80 بریم پایین پس پله دوم بین 2.80 تا 3 دلار و اگه اوضاع خیلی بد شد اخرین پله خرید بین 2.20 تا 2.40
پس همه پولت را یکجا خرید نزن.

در کل یکماهه دارم میگیم ریزش و اصلاح داریم و اونایی که گوش کردن سود کردن اونایی هم که گوش نکردن نشستن دعا میکنند.
مثل همیشه هولدرها کاری به ریزش نداشته باشن چون سویی برای یکی دو سال اینده قیمتش میتونه تا 20 دلار برسه .
اگر هم قصدتون هولد بلند مدت هست هر جایی بخرید سود کردید و دنبال حاشیه نباشید که فلانی گفت 3.50 فلانی گفت 3 پنجاه سنت پایین و بالا براااای هولد بلند مدت اونقدر تاثیری نمیذاره پس ریسک نکنید.

در نهایت از اونجایی که دوستان ناراحت میشن میگن که 60 به 40 را از خودت درمیاری و راه فرار میذاری واس خودت باید بهتون بگم من به هیچ کس بدهکار نیستم و از روی انسانیت از احتمالات پیش رو مطلعت میکنم و این 60 به 40 را استاد پور صمدی به من اموزش داده و از خودم در نمیارم .
اگر پله اول روی محدوده 3.50 تا 3.60 خرید زدید و قیمت اومد بالا پله دوم میتونید روی 4 دلار حجم اضاف کنید و پله اخر بعد از شکستن باکس که میشه محدوده 4.90 ولی اگر قیمت رفت پایین طبق قیمتهایی که گفتم.
چون پیامها دیر تایید میشه بهتون از الان گفتم که اطلاع داشته باشید

موفق باشید در پناه خدا

ارادتمند شما
Ninja

با سلام خدمت دوست خوش قلب نینجا عزیز. ممنون از تحلیل بجا و زیبا و منطقی که گذاشتی.همین که این همه وقت می‌زاری و این موارد بسیار مهم را با حوصله و دقت تمام تایپ می‌کنی جای تشکر بسیار دارد.خداوند انشاالله همیشه در پناه خود ش مراقبت باشه. چون تحلیل ها زود پاک میشن یا دیر تایید میشن شما تا میتوانی بیشتر تحلیل بزار تا همه دوستان بتوانند استفاده کنند.انشاالله همیشه شاد و سلامت باشی دوست خوبم

ببین بچه جون اگر منظورت از دعا کردن منم من ۳۵۰۰ تا سویی دارم که طی ۳۵ پله خرید زدم و تا زیر یک دلار نیاد نمیرم تو ضرر
تو هم تحلیل های چرندت رو بزار واسه خودت و چهارتا مثل خودت
خلاصه تحلیلت میشه این اگر بیت بره بالا سویی هم میره بالا اگر بریزه تا فلان جا سویی هم میریزه
هی تیکه میندازی هنوز فرق دعا و شکر گزاری نمیدونی اینقدر هم چرت و پرت میگی
من یک سبد ۲۵ تایی ارز دارم همه هم تو شهریور خرید زدم همه بجز دو سه تا تو سود چند صد درصدی هستن بازم شکر خدا بی نهایت تا بی نهایت
اگر اینجوری باشه که من از تو دقیق تر پیش بینی کردم
گفتم از ۴.۳۰ بریزه تا محدوده ۴ میام که دقیقا همین شد حداقل من نگفتم ۶۰ ب ۴۰ آقای ادعا
نه تنها من بلکه هیچ کس دیگه ای دست ب دامن خدا نشده که ارز بره بالا اگر شده کامتش رو کپی کن
آقای ۶۰ به ۴۰
هنوز خودت یا عزیزت رو تخت بیمارستان نخابیده کل دکترا بگن دیگه امیدی نیست
بعد به خواست خداوند معجزه برات اتفاق بیفته و کل پزشکان و متخصصان بیان هنگ کنند که بدونی شکرگزاری برای نعمت سلامتی چیه و دلیل شکرگزاری من چیه
امیدوارم نه تنها شما جناب نینجا بلکه هیچ انسانی رو کره زمین همچین لحظه ای که گفتم درک نکنه.
بازم میگم خدایا بی نهایت شکرت که نعمت سلامتی رو بهمون بخشیدی
من اگر هر ثانیه بگم شکر خدا کم هست
تمام ارزهایی هم دارم فدای یدونه تک نفس مادرم
خدا همتون و عزیزانتون حفظ کنه بحق خودش:rose::folded_hands::face_blowing_a_kiss::saluting_face::heart:

دوست عزیز شما ظاهرا تازه به جمع ما اضافه شدی اینجوری حرف میزنی شما اگه نینجا رو قبول نداری بشین خودت تحلیل کن نگه دار برای خودت تو 90 درصد بچه های اینجا با نینجا میریم جلو پس شما هم کار خودت رو انجام بده نینجا هم کار خودش رو.

ارزی که مستعد رشد مثل سویی هست میشه معرفی کنی یا سبدتو معرفی کن

من از اول شهریور ارزهایی که باید خریدم دوماه بعدش این پلتفرم ارز دیجیتال نصب کردم هیچ مرجع تقلیدی هم نداشتم تا حالا هم هر وقت صلاح دونستم تو ریزش ها حجم اضافه کردم هیچوقت ب حرف کسی کاری نکردم دوست عزیز

باز دوباره شما اومدی🫤
من نمیدونم کی از شما تحلیل میخواد که هر روز و هر دقیقه اینجایی والا
به خدا همه ما شکر گذاری هم بلدیم و انجام میدیم ولی جاااار نمیزنیم خواهش میکنم اینجا را با نظرات و کامنت های چرت و بی اساس خودتون شلوغ نکنید اجازه بده 4 نفر چنتا کامنت مفید و مختصر را راحت پیدا کنن ،100هزارتا هم سوی خریدی مفت چنگت خدا برکت بده بهشون برات و بهت سلامتی هم بده ،فقط خواهشا دیگه شلوغ نکن اینجا را ،تحلیل هم نذار لطفا

ما هم از وقتی که سویی 50 سنت بود خریدیم ول مثه شما نمیایم بگیم 35 پله خرید کردمو ازین حرفها که کل 35 پله ای که میگی فک نمیکنم اندازه 1 پله خیلی ها باشه. پس این هم تو ذهنت داشته باش ضایعاتی دادوبیداد میکنه طلا فروش سکوت

درود به نینجا داداش ما قبولت داریم و شما از سر لطف نظراتتون رو میگید ،ایناایم که مقابلت هستن افراد محدودی هستن پس بهشون توجه نکن تشکر

فرشاد دمت گرم خدا شاهده من هم رو سویی ولی خیلی تو سودم ریپل دوج مانتا جلمر اوه لینک و ده پانزده ارز دیگه هم دارم که اونها خیلی زیاد تر هستن از لحاظ دلاری

سی جلمر نیرو بر پایه سولانا مانتا جلمر دوج ریپل بونک پپه

ممنون نینجا جان :rose:

بهت تبریک میگم تخم پیکنیکی