دوستان قدیمی خرده میگرفتند و میگفتند چرا یکبار نمیگید،بازار صعودیه،
خواستم بگم،ورود به آینده از عقل و خرد به دوره و هر چیزی بیان میشده بر اساس واقعیتهایی که در گذشته و همان لحظه حال بوده که توصیف شده و مطمئنا هر زمان علائم و دادها بیانگر صعودی بودن کلیت بازار باشه حتما و صددرصد به چشم من هم میاد و دیده میشه و بیان هم خواهد شد،
برداشت من از بازار این بوده که کلیت بازار فرسایشی بوده و در چنین موقعیتی بالا رفتن ارزهایی هم اتفاق خواهد افتاد و البته با هر میزان بالارفتن بیت کوین فشار بر التها افزونتر خواهد شد،این جمله رو از دوماهه پیش چندین بار تکرار کردم و بر خلاف انتظار همگان متاسفانه این اتفاق حادث شد، در آخر هم بگم، بر اساس قوانین نانوشته،مابین دو روند اصلی (صعودی و نزولی) دوران فرسایشی جای خواهد گرفت ، شاهد اینکه بازار در دوران فرسایشی بسر میبره هم این که این لحظه با اینکه بیت کوین ۴۰،،،۵۰درصد رشد داشته آلتها با دورانی که بیت کوین ۴۵تا ۵۰ هزار دلار بوده ،یکی هستند،(البته تک و توکی از این قائده مستثنا هستند اما ۷۰درصد باقی در همین شرایط و تعداد قابل توجه ایی هم حتی از اون میزان هم کمتر هستند)، مثلا ارز GME😉 (خدا مبلغش رو لعنت کنه)
چی گفتی داستان تعریف کردی.
خوبی برادر بعضیها حقشونه ضرر کنن ولی دامیننس بیت امکان داره تا پنجاه الی پنجاه و سه بریزه پدر بیتکوین سیلور یه مدت نمیتونه بیت بخره پول هم داره از بازار خارج میشه حرفت بنظرم درسته یمدت احتمالا بازار فرسایشی در پیش داریم فعلا روزت بخیر و شادی