اکانت p من با حرف شما که همش میگی هشدار میدم تا ۷۵ و ۸۰ میاد همین الان یه پوزیشن سل باز کردم ، عکسشم گرفتم برات میزارم ، ولی برو دعا کن بهش برسه وگرنه میدونم چیا بهت بگم ، تا تو باشی اراجیف تحویل بزرگی مثل بختیاری ندی. از یطرف میای میگی گوش بحرف کسی ندین بخصوص بختیاری از یطرف خود بیسوادت شدی تحلیگرو منجی!!! ۷۵ هم برا خودت ۸۰ هم برا خودت، تا ۸۵ هم بیاد بهت میگم آفرین و دمت گرم ولی اگر نیاد میدونم چی بهت بگم.تا درست عبرتی بشه برا خیلی ها.
خب توو این وسط کی ضرر میکنه، بهش هم گفتی چه فرقی به حالش میکنه، یه سری کاربر ناشناس که میایم یا نظرات خودمونو میگیم، تا برا ترغیب دیگران تبلیغ میکنیم یا دیگران رو میترسونیم. به هر حال اینجا که میاین فقط برا این باشه که بدونین روی هم رفته بقیه در مورد روند قیمت چه حسی دارند؛ همین.
اقا ببند پوزیشنتو در بدبینانه ترین حالت نهایتش عدد پیش رو 88 باشه عوضش پوزیشن لانگ با بررسی دقیق روی اتریوم باز کن
عزیزم کاربر p باز جراتشو داره نقطه ورود میده و تحلیل میزاره ولی اون بختیاری ک شاید اکانت دیگه شی محو میشه
دوما بختیاری مگه شمارو از فیوچرز ممنوع نکرده پس چرا واردش شدی
بعدشم این کاربر p لااقل میگه مسئولیتش با خودته ولی اون بختیاری (دستگاه کپی کننده) با اطمینان گفت وارد شین الان همشون حداقل ۵۰ درصد توضرر هستن
با تخریب یه نفر نمیتونی اشتباهات بختیاری رو سرپوش بزاری
همه دارن میبینن به جز اون حرفی ک گفته از ۴۰ میره بالا بقیش کلا اشتباه بوده بدون استثناء
احتمالا یه بالای دیگه میزنه . ولی اگر اصلاح کنه حتما تا پنجاه میره . کندل ماهیانه دوجی ستاره ثاقب هس . گند زد به بازار
علی آقا پوزیشن سل رو در روز دوم مثبتی باز میکنند نه اینکه در روز سوم منفی!!! بعد هم اگر کسی بلد باشه و مدیریت سرمایه هم داشته باشه امکان نداره ضرر کنه،
لطف کن برادر مهربون باشی اینجا تصمیم آخر خوده شخص میگیره که خرید بزنه یا فروش
اکانت p تحلیلاش تا اینجای کار درست دراومده
چرا جلوی خوبی و خیر دیگران میگیری بی احترامی خوب نیست
شما میتونید اصلا توجه به تحلیلاش نکنی
تحلیلای بقیه رو ملاک خرید فروشت قرار بده🙏
ادمین جان عزیز دلم تایید کن ![]()
بهراد عزیز درکت میکنم چون ضرر کردی به همه چی و همه کس شک کنی !! نه دوست عزیز من خود خودمم،، در مورد بختیاری هم عرض کنم اگر تمام تحلیگرای بزرگ و حرفه ای این بازارو بری گفته هاشونو مطالعه کنی میبینی هیچکدومشون به طور قاطع و ۱۰۰ درصد درست تحلیل نکردن، پس بختیاری هم از این قاعده مستثنا نیست!! ولی تحلیلش در مورد بیت یه نگاه بنداز البته خودتم عنوان کردی ، با جرات و شهامت تمام ۹۸ هزارو گفت که خیلی ها که ادعاشون میشه میگفتن بعیده به این زودی برسه تاچ شد ، من خودم رو GEM تو ضرر هستم ولی رو بیت که سیگنالشو گرفتم سود کردم خداروشکر ، حالا شاید بگی چون سود کردی داری ازش طرفداری میکنی ! به دور از انصافه کسی که وقت گذاشته و تجربه چندین سالشو بی منت در اختیار همه گذاشته تخریب بشه، خودم همیشه از کسایی که بی منت و بدون تخریب کسی زحمت کشیدن ازشون تشکر کردم ، قبول دارم ضرر سخته من خودم چهار سال پیش چون تجربه نداشتم و زمان اصلاح شدید بازار شروع شده بود، ورود کردم و ضرر زیادی متحمل شدم ، ولی تجربه این چندساله درس خوبی شد برام باید صبور بود و از این شاخه به اون شاخه نری ، در پایان امیدوارم هرچه زودتر از ضرر در بیای و به سود دلخواهت هم برسی ، این آرزوی من برای تمام هموطنام هست.
علی آقا بعید میدونم درس عبرتی بتونی بدی،اما احتمالا خودت درس عبرتی بشی تا با عقل و خرد خودت فعالیت کنی، واقعا اگر توان تحلیل و بررسی شرایط رو نداری اشتباه کردی وارد فیوچرز شدی،چونکه معمولا افرادی که پوزیشن سل باز میکنند در روز دوم مثبت اینکار رو انجام میدند نه اینکه در روز سوم منفی! بعد هم اون کاربر p انسان نرمالیه و همونجوری که خیلی ها نظر صعودی میدند اون هم نظرشو گفته، واقعا این همه جبه گرفتن و کورکورانه حمایت کردن با عرض شرمندگی فقط نشانه ی خامی هست، مگر الان در این لحظه چه اتفاقی برای بازار پیش اومده؟ علیمرادی خدا بیامرز یکماه پیش روی ۹۰ فروخته و الان میتونه همون دارایی رو با بیش از ۵۰درصد بیشتر بخره! اوناییکه نفروختند و فقط تماشاگر بودند چه سودی کردند؟ چه کسی اون افراد رو تحریک به نگهداشتن کرد؟ کاربر p بود؟ برو نگاهی به چارت التها بکن و اگر ارزی پیدا کردی که نسبت به یکماه پیش بیشتر هست به ما هم بگو،
اگر درس عبرتی شدی برای دیگران،ادب حکم میکنه ازت تشکر کنند،اما اگر پوزیشنت به سود رسید،حتما از اون کاربر تشکر کن😉
پیشگو ۱۳ عزیز ، با تمام احترامی که برات قائلم میخوام متذکر شم که برادر تخریب کار آدمای عقده ای و حسود هست !! من هیچگاه کسی که زحمت کشیده تحربه و دانششو در اختیار دیگران گذاشته تخریب نکردم هیچ، ازش تشکر هم کردم یکیش خود شما ظاهرا خیلی زود فراموش کردین که کسایی بودن عمدی شمارو تخریب میکردن و بنده همین کاری که برا بختیاری کردم برا شما هم کردم ، دوباره متذکر میشم برادر فراموش کار با سیگنال شما بنده متحمل ضرر شدم ولی هیچگاه به شما اعتراض یا توهین نکردم ، فکر میکردم از لحاظ درک به حدی هستی که متوجه منظور و ذات من شده باشی که ظاهرا اشتباه کردم !! تمام بحثم اینه تو تحلیل و نظرات کسی رو تخریب نکنید ، اکانت p اگر اسمی از بختیاری نمیاورد بنده هم حرفی نمیزدم و احترام میزاشتم ، دوست عزیز جناب پیشگو ۱۳ ، کسایی که عقده در بچه گی و جوانی در وجودشون باشه و مهمتر (حسادت ) اینها درس عبرت میشن برای دیگران !!، این پوزیشن هم که باز کردم نه از سر بی تجربگی بلکه فقط اثبات واقعیت که اکانت p وقتی میای کسی رو تخریب میکنی باید منتظر تخریب خودت هم باشی ، وگرنه خودم میدونم رو این پوزیشن سوخت دادم !! بد بودن هیچ هنری نمیخواد خوب بودنه که سخت و هنرمند میخواد .