درود دوستان
برام جای سوال داره چرا یک سری ها در قله خرید میزنند بعد میگن این توکن کلاه برداری هست
خب چرا بقیه توکن ها رو نمیبنید که با مارکت میلیارد دلاری چقدر ریختن چند درصد کاهش قیمت داشتن
همیشه داخل تمام تحلیل ها گفتم مدیریت ریسک و سرمایه داشته باشید
شما رفتی نوکه قله خرید زدی دیگه اینکه بگی فلان توکن کلاه برداری هست عجیبه الان پولت چند برابر شده بود بازم میومد میگفتی این توکن کلاه برداریه؟
مسئولیت کاری که انجام میدید رو بپذیرید کسی مسئول ضرر کردن شما نیست وقتی در سودتون کسی رو شریک نمیکنید در غصه هاتون هم کسی رو شریک نکنید
اینجا جای این صحبت ها نیست
فقط و فقط تحلیل نقاط خرید فروش تمام
شرمنده طولانی شده ولی لازم دونستم بگم
این نکته هم همیشه گفتم که تحمیل ریسک نداری اصل پول رو بیار بیرون سودت رو بزار داخل مارکت بمونه که اومد پایین تر دوباره ورود بزنی مرحله به مرحله همه این نکات رو داخل تمام تحلیل هام نوشتم لطفا رعایت کنید که هم حاله خودتون خوب باشه هم حاله اطرافیانتون.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
نکته ای که دوستان باید بهش توجه داشته باشن نا امیدی اکثریت از مارکت مثل همین چند کامنت اخیر که میگفتن این توکن کلاه برداریه
دقیقا در چنین لحظه هایی که همه فروشنده نا امید هستن باید بخرید..
===================================
به نظره خودم چارت توتال 2 میتونه حرکت صعودی خوبی برای زدن سقفش داشته باشه البته ممکنه یک پایین دیگه بیاد بعد بره پس حواستون باشه
فعلا تعطیلات ساله نو میلادی رو در پیش داریم حجم مارکت میاد پایین پس انتظار حرکات صعودی عجیب نداشته باشید هرچند که این مارکت همیشه سورپرایز میکنه همه رو
موفق پر سود باشید