جالبه یه اینجا یه سری از دوستان روی مطالبی جر و بحث میکنند اگر در موضوع بحث یه مقدار تفکر کنیم روز به روز از خداوند و اون آیین شکرگذاری که بر کلیه مذاهب دنیا واجبه از خدای خودت و لااقل نعمت سلامتی که بهت عنایت کرده سپاسگذار و شکرگذار خداوند باشی متاسفانه روز به روز از خداوند هم غافل میشیم و خورده میگیریم که اینجا جای شکر کردن و شکرگذاری از خالق خودت نیست چه بسا اگر خدای نکرده یه انسان مالک تمام بیت کوئین های دنیا هم باشه ولی در بستر بیماری حاظر به نداشتن این همه ثروت باشه و در قبالش از روی تخت بیمارستان خلاص بشه واقعا جای شرم هست برای ما بندگان خدا بخایم در حق داشتن سلامتی خودمون خانواده مون اطرافیان و دوستان هم وطنانمون ناسپاس خداوند باشیم
فرشاد جان عزیز دل بیت کوین درسته
کوئین میشه ملکه این صد بار
بعدشم کسی ناسپاسی نکرده انقدر همه چیزو با هم قاطی نکن
سر همین داستانهاس من نظری نمیذارم
دقیقا دوست عزیز دقیقا
حالا کوئین تو کلمات پیشنهادی هست گاهی خود گوشی جایگزین میکنه
شما تحلیلت بزار خیلیها دارن استفاده میکنند درست نیست بخاطر حرف یکی مثل من بقیه از تحلیل های شما محروم بشن
التماس به خداوند عبادت هست. اگه برآورده شود حاجت هست اگر برآورده نشود حکمت هست التماس به خلق خدا مایع شرمندگی هست اگر برآورده شود منت هست اگر برآورده نشود ذلت هست شما دوست عزیز اگر نیت خیر داری تحریرتو بزار بی منت کسی هم اگه بخاد با تحریر و سخن دیگران اینجا کسب سرمایه کنه که روزگارش پس معرکه هست پس لطفا اگه کار خیری از این به بعد میخای انجام بدی بدون منت باشه یه نگاه به تالار نیرو پروتکل بنداز من پنج سال هست اونجا صحفه رو مرور میکنم شخص محترمی همانند شما اگر اشتباه نکنم اسمشو آقای دیبت هستن که با کمال صبر و حوصله پاسخ دوستان رو خارج از ارز نیرو براشون تحریر و راهنمایی میکنن و بدون هیچ منتی از شما هم من کمال تشکر رو دارم به نوبه خودم چون هستن افرادی که با تحریر شما سود کرده باشن گرچه من کارم هولد هست و برام یک دلار دو دلار مهم نیست کم زیادش چون خریدم بر مبنای مطالعه روی اون ارز هست هیجانی نیست
سلام و عرض ادب ببخشید آقای فرشاد عزیز من اشتباهی یه مورد رو قصد ارسال برای کاربر محترم نینجا داشتم که برای شما ارسال شد عذر و پوزش مطلبم
نه من دیگه تحلیل نمیذارم اخریش بود
دم شما گرم
دوست عزیز وقتی متاسفانه همه چیزروبا پول مقایسه میکنند میشه همین خدمتتون شده پول پولدارهای قوم و خویش حداقل ظاهری هم که باشه خیلی ارج و قرب دارن هرچند در باطن نود درصد مردم چشم دیدن بالاتر از خودشون رو ندارن هرجاکه بری تو واتساپ اینستا و و نظر دادن و بیان اعتقادات آزاده مگه تو این صفحه یه ارباب باشه و بقیه رعیت باشن و فقط بگن چشم شما با تحلیل دوستمون نینجا برو بخر به زور هم وادارتون نمیکنه مگر اینکه یک آدم خیلی بی سواد و تازه کار باشی همگی پر سود و تندرست لطفا تایید
بیایید در این بارار گوه هوش دانش سواد به رخ هم نکشیم همه برای یک کشور به نام ایران عزیز هستیم حالا یکی اشتباه تایپ میکنه ناخواسته گیر ندیم بهش یا با تومان ریال فیمت بازار میسنجه تشکر از قبل از همه معذرت میخوام امیدوارم به دل نگیرید