انتقاد از تحلیل‌گران و نظرات در بازار

پیشگو ۱۳ عزیز ، با تمام احترامی که برات قائلم میخوام متذکر شم که برادر تخریب کار آدمای عقده ای و حسود هست !! من هیچگاه کسی که زحمت کشیده تجربه و دانششو در اختیار دیگران گذاشته تخریب نکردم هیچ، ازش تشکر هم کردم یکیش خود شما ظاهرا خیلی زود فراموش کردین که کسایی بودن عمدی شمارو تخریب میکردن و بنده همین کاری که برا بختیاری کردم برا شما هم کردم ، دوباره متذکر میشم برادر فراموش کار با سیگنال شما بنده متحمل ضرر شدم ولی هیچگاه به شما اعتراض یا توهین نکردم ، فکر میکردم از لحاظ درک به حدی هستی که متوجه منظور و ذات من شده باشی که ظاهرا اشتباه کردم !! تمام بحثم اینه تو تحلیل و نظرات کسی رو تخریب نکنید ، اکانت p اگر اسمی از بختیاری نمیاورد بنده هم حرفی نمیزدم و احترام میزاشتم ، دوست عزیز جناب پیشگو ۱۳ ، کسایی که عقده در بچه گی و جوانی در وجودشون باشه و مهمتر (حسادت ) اینها درس عبرت میشن برای دیگران !!، این پوزیشن هم که باز کردم نه از سر بی تجربگی بلکه فقط اثبات واقعیت که اکانت p وقتی میای کسی رو تخریب میکنی باید منتظر تخریب خودت هم باشی ، وگرنه خودم میدونم رو این پوزیشن سوخت دادم و خود زنی کردم !! و اصلا ضررش برام مهم نیست ، پیشگو ۱۳ فکر میکردم متوجه میشی چرا اینکارو کردم !! بد بودن کاری نداره خوب بودنه که هنرمند میخواد ، سعی کن خوب باشی تا ستیز با دیگران.

والا من تا جایی که یادم میاد هیچ زمانی متنی ننوشتم که کسی رو تحریک به انجام کاری کرده باشم،در ارتباط با پوزیشن قبلی هم درست نیست طمع کاری و نا آمادگی روحی خودتو به گردن کسی بندازید، اون زمان هم که شما اون پوزیشن رو باز کردی و با ضرر خارج شدی،فقط صرفا به این دلیل ضرر کردی که ترسیدی! که اگر نمی‌ترسیدی نه تنها ضرر نمیکردی بلکه سود هم میکردی! شما اگر اون پوزیشن خودتو یادت رفته،اما من خوب یادم هست، که لیکویید نشدی و خودت خارج شدی!!! (از ترس)
در آخر در فضای واقعی و در جامعه سعی کن اگر برای کسی خوبی کردی در اولین فرصت نخوای به روش بیاری! چونکه چنین شخصیتی شخصیت جالبی نیست،
الان که پاراگراف اول رو خوندم،واقعا خودم ناراحت شدم که چنین کلماتی استفاده کردم و واقعا من چنین آدمی نیستم که نقطه ضعفهای کسی رو به روش بیارم،ولی مجبورم کردی و می‌بایست کمی از واقعیت‌های شخصیتیتو بهت متذکر میشدم تا بدونی،با هرکسی نمیتونی هر جوری دوست داشتی تکلم کنی،من از ارتباط با شما اون پیامی رو که باید بگیرم گرفتم و بابت گذشته هم تشکر میکنم ،هرچند که این تشکر زیاده روی در خوبی حساب میشه، اما اشکال نداره،خدا رو شکر من اینقدری حالم خوبه، که بدی رو هم با خوبی جواب میدم و از نظر شخصیتی اینقدری پر و توپ هستم که شایسته خودم نمیدونم مثل یک کودک رفتار کنم و در گفتگوی دو نفره اسمی از نفر سوم و چهارم بیارم و هرکسی رو هم بخوام مخاطب قرار بدم با شهامت برای خودش کامنت میذارم.باقی حرفهاتو هم به حساب بچگی و فشارهای روزمره گذاشتم و امیدوارم اینبار نترسی و تا آخر پوزیشن بمونی و سود هم ببری

اولا مراقب حرف زدنت با من باش ، دوما فشار روزمره خدارو صد هزار مرتبه روم نیست ، و لازمه بر خلاف میلم بهت بگم فقط بخشی از داراییم که تو ارز دیجیتاله کل زندگی خودتو خاندانته ، کودک وار شما حرف میزنی که اسمی از شما نیاوردم خودتو نخود هر آش میکنی !! تا یه جایی احترام نگه میدارم پس حواست به حرف زدنت باشه ، فکر کردم عقل داری از گذشته درس گرفتی!!واقعیت شخصیتی تورو من کامل دستمه نمیخوام مثل شما کودک وارررر عنوان کنم ، فقط خواهشی که ازت دارم شروع نکن که پایانش دست خودت نیست!! مودب باش و از کلمات و جملات درست استفاده کن، اگر از ضرر یا طرفداری تو کامنت قبلی هم حرف زدم چون اصلا فکر نمیکردم انقدر بی عقل باشی وقتی مخاطبم شما نبودی بیای زیر کامنتم کامنت بزاری !!

اولا مراقب حرف زدنت با من باش ، دوما فشار روزمره خدارو صد هزار مرتبه روم نیست ، و لازمه بر خلاف میلم بهت بگم فقط بخشی از داراییم که تو ارز دیجیتاله کل زندگی خودتو خاندانته ، کودک وار شما حرف میزنی که اسمی از شما نیاوردم خودتو نخود هر آش میکنی !! تا یه جایی احترام نگه میدارم پس حواست به حرف زدنت باشه ، فکر کردم عقل داری از گذشته درس گرفتی!!واقعیت شخصیتی تورو من کامل دستمه نمیخوام مثل شما کودک وارررر عنوان کنم ، فقط خواهشی که ازت دارم شروع نکن که پایانش دست خودت نیست!! مودب باش و از کلمات و جملات درست استفاده کن، اگر از ضرر یا طرفداری تو کامنت قبلی هم حرف زدم چون اصلا فکر نمیکردم انقدر بی عقل باشی وقتی مخاطبم شما نبودی بیای زیر کامنتم کامنت بزاری !! در ضمن توکه میگفتی روز سوم منفی نباید سل باز کنی فقط ادعا دارین حتی این p هم از تو بیشتر حالیشه، اینارو گفتم تا تو باشی وقتی دوستت اسمی ازت نیاورده نیای اراجیف بگی بهش ،، حالا بازم اگر دوس داری ادامه بده تا اونایی نباید بگمو بگم .

اولا مراقب حرف زدنت با من باش ، دوما فشار روزمره خدارو صد هزار مرتبه روم نیست ، و لازمه بر خلاف میلم بهت بگم فقط بخشی از داراییم که تو ارز دیجیتاله کل زندگی خودتو خاندانته ، کودک وار شما حرف میزنی که اسمی از شما نیاوردم خودتو نخود هر آش میکنی !! تا یه جایی احترام نگه میدارم پس حواست به حرف زدنت باشه ، فکر کردم عقل داری از گذشته درس گرفتی!!واقعیت شخصیتی تورو من کامل دستمه نمیخوام مثل شما کودک وارررر عنوان کنم ، فقط خواهشی که ازت دارم شروع نکن که پایانش دست خودت نیست!! مودب باش و از کلمات و جملات درست استفاده کن، اگر از ضرر یا طرفداری تو کامنت قبلی هم حرف زدم چون اصلا فکر نمیکردم انقدر بی عقل باشی وقتی مخاطبم شما نبودی بیای زیر کامنتم کامنت بزاری !! .در ضمن میگفتی نباید روز سوم منفی سل باز میکردی !! الان میگی سود میکنی ! چقدر دو پهلو حرف میزنی ، حتی p هم از تو بیشتر حالیشه ، همه اینارو بهت گفتم که بفهمی وقتی دوستت اسمی از تو نیاورده نپری وسط ، حالا هم خود دانی خیلی حرفارو گذاشتم ببینم ادامه میدی یا نه !!

۱۰۰۰بار تاسف،۹۹۹بارش برای خودم،یکبارش هم برای،تو، انشالله این یکی پوزیشنت با سود خارج بشی،