کف کانال ۹۲۵۰۰
سقف کانال ۹۹۵۰۰
پس قاعدتاً ۹۲۵۰۰ تاچ خواهد شد و برگشت میخوره تا کندل ماهانه را که فردا شب بسته میشه به یک کندل دوجی تبدیل کنه که میشه نقطه ۹۶۷۰۰
در روز سوم ژانویه صرافی Ftx اقدام به بازپرداخت ۱۶ میلیارد دلار به مشتریان خود خواهد کرد که یک نقدینگی عظیم برای خرید هستش.
ما در ایستگاه اول بولران هستیم و ایستگاه اول همیشه کمی زمانبر و سخته ولی ایستگاه های بعدی بولران این شکلی نخواهد بود و سرعت قطار تند و توقف ها کوتاه خواهد بود.
ما ۵ الی ۶ ماه رویایی در پیش داریم و کسانی زنده خواهند ماند و سود بولران را کسب خواهند کرد که بدون عجله و با صبر و بدون استرس به پایان خط خواهند رسید.
دوست عزیز اگه اعتقادی به بولران نداری چرا در کوره پول سوزی سرمایه گذاری کردی ،، بولران هر ۴ سال یکبار رخ میده و تقریبا ۷ الی ۸ ماهه هستش که ۲ ماه از اون را پشت سر گذاشتیم.
ماه های آتی جزو ماه های طلایی و رویایی بولران خواهد بود و بهتون ثابت خواهد شد.
جناب بختیاری عزیز.متاسفانه بازار زور بالا رفتن نداره.اگر قرار بود از ۹۲۵۰۰ برگرده باید پرقدرت برمیگشت.ولی متاسفانه فشار فروش بالاست.من دو ماه پیش در زمان اوج بازار هم عرض کردم یه گپ بزرگ در ناحیه ۷۲ تا ۷۵ میبینم.خیلیا گفتن کف مطلق ناحیه ۸۹ هست.الانم امیدوارم از همین جاها برگرده.ولی اگه برنگشت ۷۵ در دسترسه.متاسفانه نه میشه لانگ و نه میشه شورت گرفت.نوسانات زیاده.ممنون بابت تحلیلتون.ولی خیلی از ارزهایی که در بولران قبلی خریداری شدن خالقین اونا اصلا هیچ برنامه ای واسه شون آپدیت نکردن.بنظر شما ارزی مثل فایل کوین چرا در بولران رشد کنه؟با اینکه پول زیادی داخلش خوابیده.من کل برنامه هاش رو بررسی کردم و هیچ آپدیتی ندیدم.ولی ارزهایی مثل آدا و ریپل و بایننس و آلگورند مخصوصا آلگورند و فلان برنامه هاشون رو به روز کردن .نتیجه اینکه معتقدم بولرانی عین ۴ سال پیش نخواهیم داشت.ارزی مثل شیبا ده هزار برابر شد.دنت هزار برابر.چیلیز هزار برابر.دوج ده ها برابر.بنظرم منطقی اینه که بگیم در بولران پیش رو اگر بیت اجازه بده و اگر واقعا اتفاق بیوفته ارزهای پر پشتوانه رشد خواهند کرد ولی نه انفجاری.رشد هایی در حدود رشد ریپل و آدا و ترون که اتفاق افتاد.با تشکر
بختیاری جان مادرت جم کن برو دنبال زندگیت تو این چند وقت هرچی گفتی همش کشک بوده الانم ک گفتی کف ۹۲۵۰۰ رفت تا ۹۱۳۰۰ جان مادرت ارواح خاک مرده هات دیگ تحلیل نزار
91هزار ۳۰۰هم تاچ کرد عستاد بونک هم کف ۴۸داده بودی یادته؟؟؟
هیچوقت با اطمینان تارگت نده آه و نفرین برا خودت نخر همه ما میدونیم آلت سیزن حتمی هستش ولی لطفا خواهشا برادر عزیز تارگتی نده که خودتو مدیون کنی خیلی ها به خاطر لایک و کامنت زیادی که میخورین باور میکنن ببینین نه حرف بدی زدم نه توهینی ولی زیر مجموعه هاتون بدترین توهینارو میکنن