تحلیلگران و سولانا

کاربر پیشگوی منتقد و نق نقو

شما که به حرف من اعتقاد نداری و یا تحلیل های بنده را کشکی می‌دونی پس چرا در دام من افتادی و رفتی ارز جم را خریدی؟

توکن جم خاری خواهد شد برای منتقدین

دوست عزیز تو میخوای یک شبه راه ۱۰۰ ساله را بری ، از این خبرا نیست به هرکسی این راه چراغ نمیده ، تو فکر کردی یک شبه با جم میشی میلیاردر ، برو آخرین توئیت کیت گیل را نگاه کن در عرض ۱۲ ساعت از پستی که بمناسبت جشن میلادی گذاشته بود حدود ۵ میلیون بازدید داشت که ایلان ماسک هم این همه بازدید را در پست هاش نمی بینه

Roaring kitty
یا همون کیت گیل افسانه ای ابزار مهم پامپ سهام شرکت و توکن جم هستش که به وقتش با توئیت هاش هولدرای‌ وفادار جم را میلیاردر خواهد کرد
این توکن به وفادارترین افرادش سود خواهد داد نه این توکن بلکه ماهیت این بازار این شکلی هستش
هرکسی زیاد جنبوجوش بکنه بیشتر در باتلاق فرو می‌ره ، اولش گفتم باید قانون بازار را درک کنی سپس ورود بزنی

بازار تایم اصلاح داره و این تایم ها ضروری و سالم هستش
اونایی که با بیت کوین ۴۹ هزار دلاری و دوج ۱۰ سنتی با من بودند الآنم در سود هستند و دوستانی که در سقف ورود زدند در ایستگاه بعدی به سود خواهند رسید.

کسی که به هوای سود کم به این بازار ورود کرده کاملا اشتباه نموده و این بازار از نامش که بازار پرریسک هستش مشخصه یا به عرش می‌رسی یا به فنا
اونی که میخواد به عرش برسه باید قانون این بازار پر ریسک را یاد گرفته باشه و مطابق اون قانون پیش بره.

افرین بختیاری … من ی جا ی حرفی زدم ک ب باتلاقی ک گفتی شباهت داشت .. اینجا ی باغه ک صاحب باغ تو رو زیر نظر داره و نمیخاد باغشو چپاول کنی ولی اگ اروم و مودب ی گوشه بشینی و مواظب باشی خیالت راحت باشه ب وقتش ب تو هم سیب میده و نمیزهره دست خالی بیرون بیای دوست عزیز …

۱ ‌ ماه پیشم بهت گفتم نوشابه برا خودت باز نکن گفتی من بایدم باز کنم داری رو کن ،همون موقع به مردم میگفتی الان وقتشه بخرید دوج‌ ۴۰ دلاری و… :joy::joy::joy: پسرعمو برا خودت میگم تریدینگ ویوتو اکانتی کن حداقل اگرم میخوای تحلیلای اینو اونو بزاری،تو اومدی کی این حرفارو زدی وقتی بازار کلا صعودی شد پارسال کجا بودی ؟! اونایی که رو حرف تو خریده باشن (تازه وارد این بازار شدن) از (ترسشون) رو این اصلاح بازار فروخته باشن چی؟ حرفات تا ی جایی درسته ولی نیا اسمتو عوض کن بزار (الت سیزن ) چند‌ روز بعد بزار (میم سیزن) چند روز بعد بیای بگی این ارز تا هفته بعد طوفان خواهد شد بعدشم خراب شی و اسمتو عوض کنی در حال ریکاوری؟ :grin:

چه خبر از فلوکی؟

ای شیادددددددددد😈
خیلی هارو بدبخت کردی طلبکارم هستی؟؟؟
وایسا و جواب کارمارو ببین
این حرفم یادت بمونه